Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Κόουλ με τα… δώρα

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

O Tζο Κόουλ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1 επί της Μπόλτον. Ημέρα των γηπεδούχων στην Αγγλία.

Ο Άγιος… Ερνάντεζ κράτησε την Μάντσεστερ στην κορυφή

Η Λίβερπουλ βρέθηκε σε ακόμη ένα ματς με την πλάτη στον τοίχο αλλά κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει το τρίποντο, να κάνει ποδαρικό με το δεξί στη χρονιά και να βάλει τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Η Μπόλτον πάγωσε το Άνφιλντ, ανοίγοντας το σκορ με τον Ντέιβις στο 43′. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι κόκκινοι έφτασαν στην ισοφάριση χάρη σε γκολ του Τόρες που προήλθε από εξαιρετική συνεργασία των συμπαικτών του.

Το ματς έδειχνε ότι θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο, αλλά ο Τζο Κόουλ είχε διαφορετική άποψη. Ο Τζέραρντ σέντραρε, ο Μάξι Ροντρίγκεζ πίεσε τον Ελμάντερ ο οποίος έκανε λάθος και η μπάλα έφτασε στον Κόουλ που την έστειλε εύκολα στα δίχτυα του Γιασκελάινεν.

Ημέρα των γηπεδούχων ήταν η πρώτη του χρόνου. Με εξαίρεση την Γουέστ Μπρομ που ηττήθηκε από την Γιουνάιτεντ όλοι οι υπόλοιποι πήραν το τρίποντο. Η Σϊτι επικράτησε με 1-0 της Μπλάκπουλ και έπιασε τη συμπολίτισσα της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Λίβερπουλ – Μπόλτον 2-1 (49′ Τόρες, 92′ Κόουλ – 43′ Ντέιβις)
Μάντσεστερ Σίτι – Μπλάκπουλ 1-0 (34′ Τζόνσον)
Στόουκ – Έβερτον 2-0 (23′ Τζόουνς, 69′ αυτ. Γιαγκέλκα)
Σάντερλαντ – Μπλάκμπερν 3-0 (11′ Γουέλμπεκ, 19′ Μπεντ, 89′ Γκίαν)
Τότεναμ – Φούλαμ 1-0 (42′ Μπέιλ)
Γουέστ Χαμ – Γουλβς 2-0 (51′ αυτ. Ζούμπαρ, 79′ Σίαρς)
Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (14′ Μόρισον – 3′ Ρούνεϊ, 75′ Ερνάντεζ)
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε