Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Κόουλμαν, ο Γκαρίδο και οι Έλληνες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε εφιάλτη εξελίσσεται για τους ανθρώπους της ΑΕΚ το θέμα της αντικατάστασης του Βαγγέλη Βλάχου στην τεχνική ηγεσία. Μετά τις αρνητικές απαντήσεις των Αναστασιάδη και Δέλλα, οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν τις περιπτώσεις των Κόουλμαν, Γκαρίδο, Ουζουνίδη και Χάβο με τον χρόνο να πιέζει και τον Κωτσοβό να ετοιμάζει την ομάδα για τον “τελικό” με την Κέρκυρα.

Αρκετές δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι διοικούντες της ΑΕΚ στην προσπάθεια να βρουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας. Μετά τον Αναστασιάδη και ο Δέλλας απάντησε αρνητικά και πλέον στην “Ένωση” στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Το όνομα που ακούγεται πιο έντονα είναι αυτό του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν. Ο Ουαλός τεχνικός που αυτή τη στιγμή εργάζεται στην εθνική ομάδα της χώρας του φέρεται να έχει συζητήσει με την ΑΕΚ και εμφανίζεται θετικός. Αντίθετα, αρνητικός παρουσιάζεται σε αυτή την προοπτική ο Έβαλντ Λίνεν. Παράλληλα, από το εξωτερικό εξετάζεται και η περίπτωση του Ισπανού, Γκαρίδο.

Από την ελληνική αγορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και ακολουθεί ο Μάκης Χάβος.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ανοιχτά, όμως ο χρόνος πιέζει και είναι πολύ πιθανό στον πάγκο της ΑΕΚ, στο κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα, να καθίσει ο βοηθός του Βλάχου, Νίκος Κωτσοβός.

Όχι” και από Δέλλα στην ΑΕΚ – Ποια ονόματα εξετάζονται

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε