Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Κοστάντσο και η… ερυθρόλευκη ενίσχυση στη μεσαία γραμμή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά την απόκτηση του Αργεντινού τερματοφύλακα, οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Ερνέστο Βαλβέρδε, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Εδουάρδο Μαθία συζήτησαν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου του Πειραιά και επικεντρώθηκαν στην ενίσχυση της ομάδας στον χώρο του κέντρου.
Σε οριστική συμφωνία με τον Φράνκο Κοστάντσο για τα επόμενα τρία χρόνια, έφτασε την Πέμπτη ο Ολυμπιακός.
 
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας θα βρεθεί στην Ελλάδα την Παρασκευή, όταν και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
 
Εκτός της συμφωνίας με τον Αργεντινό τερματοφύλακα, στους “ερυθρόλευκους” έγινε σήμερα και η συνάντηση… κορυφής ανάμεσα στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε, τον τεχνικό διευθυντή Εδουάρδο Μαθία και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
 
Ο ισχυρός άντρας των “ερυθρόλευκων” τόνισε ότι θα γίνει συντονισμένη προσπάθεια ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά στο ρόστερ.
 
Ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε ότι ο Ολυμπιακός που έχει στο μυαλό του έχει ανάγκη από δύο ακόμα χαφ, κάτι που βρήκε σύμφωνους τους υπόλοιπους, που με τη σειρά τους διαβεβαίωσαν τον Βαλβέρδε ότι θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να ενισχύσουν την ομάδα.
 
Παράλληλα τονίστηκε ότι δεν πρόκειται να γίνουν σπατάλες. Στον Ολυμπιακό επιθυμούν να έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο κομμάτι των μεταγραφών μέχρι την έναρξη της προετοιμασία της ομάδας.
 
Πάντως, από την πειραϊκή διοίκηση ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον αριστερό μπακ της Σιένα, Γκρόσο, ενώ παρά τα δημοσιεύματα οι Πάντελιτς και Ρόμενταλ υπολογίζονται κανονικά από τον Βαλβέρδε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε