Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Κούγιας ετοιμάζει μηνύσεις

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέξης Κούγιας
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέξης Κούγιας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής θα μηνύσει δημοσιογράφους για τα όσα έγραψαν προ ημερών για την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ οι παίκτες υπέγραψαν δήλωση του νόμου 105!

Ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για να σταματήσουν οι διαρροές στην Παναχαϊκή. Κάλεσε τους παίκτες και αφού πρώτα τους ρώτησε αν έχουν κάποιο πρόβλημα με τον προπονητή τους στη συνέχεια τους έβαλε να υπογράψουν δήλωση του νόμου 105, για να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει στις μηνύσεις που ετοιμάζει κατά των δημοσιογράφων. 

Στο στόχαστρο του γνωστού δικηγόρου είναι όσοι έγραψαν, μετά την ήττα από τον Ατσαλένιο ότι ο προπονητής Δημήτρης Σπανός έβρισε τους παίκτες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

“1. Συγκέντρωση πραγματοποίησαν απόψε το βράδυ στο «Δασύλλιο» οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπου παραβρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές και οι κ.κ. Μάρισιτς, Χριστακόπουλος, Γιοβάς και Τσιμιγκάτος.

Σε όλους μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας και ρώτησε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές, χωρίς την παρουσία των προπονητών και των άλλων παρευρισκομενων, εάν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατσαλένιο, ο προπονητής Δημήτρης Σπανός, είτε έβρισε έστω και έναν ποδοσφαιριστή, είτε έριξε ευθύνες σε κάποιους ποδοσφαιριστές για την ήττα.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές απάντησαν ότι ποτέ δεν συνέβησαν τα ανωτέρω και όλα όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα συγκεκριμένων δημοσιογράφων και ΜΜΕ, είναι ψέματα και συκοφαντικά.
Ακολούθως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ρώτησε όλους τους ποδοσφαιριστές εάν έστω και ένας έχει πρόβλημα με τον κ. Σπανό ή άλλον προπονητή και όλοι οι παίκτες απάντησαν ότι ουδέποτε είχαν το παραμικρό πρόβλημα με τον προπονητή τους και ότι είναι αδιανόητα αυτά που γράφονται, αφού το ό,τι βρίσκονται στην Παναχαϊκή το οφείλουν μόνο στον κ. Σπανό.
Μετά από αυτή την συζήτηση, ο κ. Κούγιας τους ρώτησε εάν όλα όσα σήμερα υποστήριξαν είναι πρόθυμοι να τα καταθέσουν και στα δικαστήρια, αφού ο ίδιος ο πρόεδρος, έχει απαιτήσει από τον κ. Σπανό να υποβάλει μηνύσεις και αγωγές σε όλους τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που διαδίδουν ψευδή και συκοφαντικά γεγονότα.
Οι ποδοσφαιριστές απάντησαν ότι είναι έτοιμοι να τα καταθέσουν στα δικαστήρια και κατόπιν αυτού υπέγραψαν όλοι υπεύθυνες δηλώσεις του Νόμου 105 όπου διαψεύδουν όλα τα δημοσιεύματα και επιτρέπουν στον πρόεδρο κ. Κούγια να τις χρησιμοποιήσει στα δικαστήρια για τις αγωγές και τις μηνύσεις που θα κατατεθούν άμεσα.
2. Ο κ. Κούγιας μετά το παιχνίδι της Κυριακής με την Κόρινθο θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
3. Από σήμερα κατόπιν εντολής του κ. Κούγια απαγορεύονται οι δηλώσεις των προπονητών, ποδοσφαιριστών, παραγόντων και στελεχών της ΠΑΕ προς τα ΜΜΕ και απεφασίσθη όπως οι προπονήσεις στην Αγιά τις παραμονές των αγώνων θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε