Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Κοζώνης ξύπνησε τους μετόχους

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνουν δράση, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η συνέντευξη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία φαίνεται ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ΑΕΚ, αφού οι μέτοχοι συσπειρώθηκαν και ετοιμάζουν το πλάνο σωτηρίας.

Παππάς, Χατζηιωάννου, Νοτιάς, Γκούμας και Αθηνής εξακολουθούν να μαζεύουν χρήματα για να καλύψουν το άνοιγμα των 10 εκατομμυρίων ευρώ και να βγάλουν έστω και προσωρινά την ΑΕΚ από την κρίση.

Δείτε τη συνέντευξη του Κοζώνη

Και την απάντηση των μετόχων

Οι μέτοχοι αναζητούν το νέο πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος θα καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο Νίκος Θανόπουλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόσωπο που θα βγει μπροστά έχει ήδη βρεθεί και πιθανόν να είναι ένας από τους δύο νέους μετόχους…

 
Στην ΑΕΚ πλέον υπάρχει και θέμα προπονητή. Οι μέτοχοι χρεώνουν στον Μπάγεβιτς την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και αναζητούν τον αντικαταστάτη του.
 
Όσον αφού στην περίπτωση Ταχτσίδη, η πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του αντιμετωπίζεται θετικά από τον παίκτη που αναμένεται να συμφωνήσει και να μείνει στην ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Η Γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα θα πραγματοποιηθεί με το νέο χρόνο αφού θα απουσίαζε το 51% των μετόχων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε