Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Κρόλντρουπ και οι φωνές του Πατέρα

Ο Νίκος Πατέρας δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος με τα όσα είδε από την ομάδα του στα Γιάννενα
Ο Νίκος Πατέρας δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος με τα όσα είδε από την ομάδα του στα Γιάννενα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου όμως η απόδοση του απογοήτευσε τον πρόεδρο της ομάδας. Στα μετεγγραφικά ο Κρόλντρουπ αποτελεί το βασικό στόχο για την ενίσχυση της άμυνας.

Ο Νίκος Πατέρας επικοινώνησε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του τριφυλλιού και το μήνυμα που θέλησε να δώσει στους παίκτες για την απόδοση τους στους Ζωσιμάδες ήταν λιτό και σαφές:

Κρατάει μόνο την πρόκριση στον τελικό ο ΠΑΟ

“Θα πρέπει να ντρέπεστε” αρκέστηκε να πει απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Προτεραιότητα ο Κρόλντρουπ

Αν και η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, εντούτοις οι άνθρωποι των πράσινων σκέφτονται ήδη την επόμενη χρονιά. Μπορεί λόγω των διοικητικών εξελίξεων να μην είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν μετεγγραφές, όμως για την περίπτωση του Κρόλντρουπ τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Νιόπλιας που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας έχει δώσει τη συγκατάθεση του για την απόκτηση του Δανού στόπερ της Φιορεντίνα.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τους βιόλα το καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Πάντως οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σε περίπου ένα μήνα όταν και θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις του παίκτη με την Φιορεντίνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε