Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Λαντάνι αποσύρθηκε από τον Ηρακλή

Μόνος του έμεινε ο Αντώνης Ρέμος
Μόνος του έμεινε ο Αντώνης Ρέμος, μετά την αποχώρηση του Ερέζ Λαντάνι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να γίνει μέτοχος της ΠΑΕ και πως θα βοηθήσει χρηματικά τον Γηραιό όσο είναι πρόεδρος ο Αντώνης Ρέμος.

Με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM ο Ερέζ ΛΑντάνι ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αγοράσει μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά θα μείνει στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου…

“Έχω συμφωνήσει με τον κ. Ρέμο ότι θα κάνουμε μαζί τν οικονομική διαχείριση και το μάνατζμεντ. Πιστεύω ότι ο κ. Ρέμος δεν έχει αίσθηση της πραγματικής εικόνας των όσων συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι έχει αποδεχθεί ότι από την ημέρα που είπα ότι θα έχω τη διαχείριση του οικονομικού σκέλους, έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές το όνομά του. Ξεκαθαρίζω ότι θα παραμείνω στην Ελλάδα το λιγότερο μία δεκαετία, όπως και στην Θεσσαλονίκη. Ξεκαθαρίζω ότι η δέσμευση που προς τους παίκτες δεν αλλάζει. Για εμένα δεν αλλάζει, είναι λόγος τιμής. Έχω μιλήσει με τον Ρέμο, είμαι φίλος μαζί του και θα έχουμε νέα επαφή. Θα αναλάβω τα χρέη προς τους παίκτες και θα τους πληρώσουμε. Δεν τα παρατάω, αλλά η ζωή μου έχει πάρει άσχημη διάσταση. Έχω αντιμετωπίσει μια καθόλου φιλική κατάσταση, παρότι εγώ είχα την πρόθεση να βοηθήσω.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε