Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Λέτο θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στη συνάντηση του Φερνάντο Κοσεντίνο με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο εκπρόσωπος του Σεμπάστιαν Λέτο τόνισε πως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θέλει να επιστρέψει στον Πειραιά. Επιφυλακτικοί για τον σοβαρό τραυματισμό του εμφανίζονται οι “ερυθρόλευκοι”. Προτάθηκε ο Τίμοστσουκ.

Αρκετές ειδήσεις προέκυψαν από την παρουσία του Φερνάντο Κοσεντίνο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο τραπέζι έπεσαν τα ονόματα των Λέτο και Ρουίς, όμως πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Για τον Λέτο ο Κοσεντίνο τόνισε πως επιθυμεί να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, ενώ υπογράμμισε πως από τον επόμενο μήνα θα μπορεί να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο. που πρόσφατα έμεινε έλυσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό .έρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης για ενάμιση χρόνο και για αυτο ο Κοσεντίνο συμφώνησε στο να υπάρξει συμβόλαιο με “δικλίδες ασφαλείας”, εφόσον γίνει το “deal”, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με την κατάσταση της υγείας του παίκτη.

Οσον αφορά τον Ρουίς, η Σαν Λορέντζο ζητάει αρκετά λεφτά και περιμένει πρόταση από ιταλική ομάδα, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωση του.

Μια περίπτωση που φέρεται να άρεσε στους Πειραιώτες είναι αυτή του Ανατόλι Τίμοστσουκ. Ο 34χρονος (30/3/1979) ανασταλτικός μέσος την τελευταία τετραετία (από το 2009) αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά πλέον παίζει ελάχιστα στην γερμανική ομάδα, ενώ στο τέλος της σεζόν μένει και ελεύθερος.

Μίτσελ: Ηγέτες ο Αβραάμ και ο Μανιάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε