Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο λόγος που κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ακριβά αναμένεται να πληρώσουν οι “πράσινοι” τα επεισόδια που έκαναν οπαδοί τους μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς κινδυνέουν με τιμωρία της έδρας έως και 4 αγωνιστικές. Διαβάστε τι αναφέρει ο κανονισμός. Την Τρίτη η έφεση.
Σοβαρά επεισόδια στην Τρίπολη

Η εκδίκαση της έφεσης που έχουν καταθέσει οι πράσινοι για την τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, θα γίνει τελικά την Τρίτη και όχι την Τετάρτη όπως αρχικά είχε οριστεί. Ο λόγος είναι η Πανελλαδική απεργία.

Έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα γνωρίζει μία ημέρα νωρίτερα αν θα παίξει χωρίς κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και αν βέβαια θα είναι υπότροπος ενόψει της αναμενόμενης κλήσης του λόγω των επεισοδίων στην Τρίπολη.

Αν και ο Παναθηναϊκός δεν είχε πάρει επισήμως εισιτήρια για τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα, εντούτοις οι οπαδοί τους φορώντας διακριτικά δημιούργησαν επεισόδια έξω από το γήπεδο. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και αναφέρει:

“Σε περίπτωση που η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει λάβει και διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους της, αλλά, παρά ταύτα, προσέλθει ικανός αριθμός φιλάθλων αυτής στο γήπεδο και, κατόπιν εντολής της αστυνομικής δύναμης, οι εν λόγω φίλαθλοι εισέλθουν σε διακριτό τμήμα του γηπέδου, τότε ο παρατηρητής του αγώνα θα μνημονεύει ρητά το περιστατικό αυτό στην έκθεσή του και, υπό αυτή την απαράβατη προϋπόθεση, η φιλοξενούμενη ομάδα θα φέρει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν απρεπή συμπεριφορά των εν λόγω φιλάθλων».
 
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας τηρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις και γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, η οποία θα κυμαίνεται από δύο ως τέσσερις αγωνιστικές, με πρόστιμο ανάμεσα σε 150 και 250 χιλιάδες ευρώ και απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του για ολόκληρη την υπόλοιπη σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε