Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Λόρενς της Τούμπας – Με το δεξί στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όπως και με την Ραπίντ η είσοδος του Λόρενς στον αγώνα με τον Πανθρακικό έσπρωξε τον ΠΑΟΚ στη νίκη. Ο Ιρλανδός σέρβιρε ξανά για τον Αθανασιάδη ο οποίος πέτυχε ξανά ένα πανέμορφο γκολ και ο “δικέφαλος του βορρά” επικράτησε με 1-0 της μαχητικής ομάδας από την Κομοτηνή.

Το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ… ζορίστηκε από το νεοφώτιστο Πανθρακικό, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στο ζητούμενο που ήταν η νίκη και πλέον στρέφεται στην ρεβάνς με την Ραπίντ Βιέννης για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Κομοτηνής απείλησε με συνεχόμενα κόρνερ στο 10΄και το 11΄, ωστόσο σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έχασαν ευκαιρίες με τον Κατσικά στο 26΄και τον Γεωργιάδη στο 34΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν και ο Δώνης έριξε στο ματς τον Λόρενς. Ο Ιρλανδός δικαίωσε ξανά τον προπονητή του, αφού στο 57΄σέρβιρε με το κεφάλι στον Αθανασιάδη που με σουτ στην κίνηση πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ το οποίο έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση.

Ο Αθανασιάδης έφτασε τα 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και ο ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Κάτσε, Λάζαρ, Γεωργιάδης (75′ Φωτάκης), Ρομπέρ (67′ Γιάννου), Σαλπιγγίδης (46′ Λόρενς), Αθανασιάδης. 

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο (82 Μιχαλόπουλος), Στάθης, Λουσέρο, Σερφά, Μίνγκας (61′ Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Κυβελίδης (74′ Γωνιάδης), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε