Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Λουίς Γκαρσία… άργησε μια μέρα

Ο Ισπανός αντί- Σισέ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, την ώρα που οι “πράσινοι” καλούνται να ξεπεράσουν την απρόσμενη γκέλα στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη.

Ισοπαλία με την Ξάνθη στη Λεοφώρο-Δείτε το βίντεο

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί προβληματισμός όχι τόσο για την πρώτη απώλεια βαθμών αλλά για την κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια παρουσιάστηκαν αγνώριστοι σε σχέση με την εικόνα που είχαν δείξει στα φιλικά και σε συνδυασμό με τις απουσίες των Σισέ, Ζιλμπέρτο άφησαν δύο βαθμούς στην άδεια Λεοφώρο.

 
Ο παίκτης που αναμένεται να… ξεκουράζει τον Σισέ, ο Λουίς Γκαρσία αναμένεται λίγο μετά τις 16:00 στην Αθήνα. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι ετήσιες απολαβές του 32χρονου επιθετικού θα είναι 350.000 ευρώ, ενώ με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν στις 600.000.
 
Ο Λουίς Γκαρσία με δηλώσεις του στην “Sport Day” επιβεβαίωσε την συμφωνία με τους “πράσινους¨και χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.
 
Είναι εξαιρετική τιμή για μένα το γεγονός ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη ευκαιρία να κερδίσω νέους τίτλους στην καριέρα μου με τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και την πιο γνωστή στην Ευρώπη. Ξέρω τους στόχους και τις φιλοδοξίες της νέας μου ομάδας και θα κάνω το παν για να τις ικανοποιήσω”, ήταν τα λόγια του Λουίς Γκαρσία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε