Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο “μαγικός” αριθμός 23

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο απεσταλμένος του Newsit στην Αυστρία παρακολούθησε την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ενόψει του Euro 2012 και καταγράφει τις πρώτες εκτιμήσεις του για τη μάχη που δίνουν οι Έλληνες διεθνείς, προκειμένου να κερδίσουν τη θέση τους στην τελική 23άδα που θα ταξιδέψει στην Πολωνία.

Αποστόλη στο Κίτσμπουελ: Αριστείδης Μέγας

Με έντονους ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας, ωστόσο το ίδιο έντονο είναι και το ενδιαφέρον για το ποιοι θα είναι οι 23 εκλεκτοί του Σάντος που θα ταξιδέψουν στην Πολωνία. Ή καλύτερα για το ποιοι θα είναι οι δύο που θα κοπούν από τη συνέχεια του όμορφου αυτού ταξιδιού.

Ασφαλώς και δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα μετά την παρακολούθηση των δύο πρώτων προπονήσεων στις παρυφές των Άλπεων. Ωστόσο ο Σάντος φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους 19 από τους 23 που θα βάλει στη λίστα της ΟΥΕΦΑ ενόψει EURO και μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι 4 από τους 6 τους οποίους θα πάρει μαζί του στην τελική φάση.

Για να μιλάμε με ονόματα, εκείνοι που θεωρητικά θα παλέψουν αυτές τις θέσεις είναι οι Φορτούνης, Μαλεζάς και Μήτρογλου κατά πρώτο λόγο και οι Μάκος, Κονέ και Φετφατζίδης κατά δεύτερο. Σίγουρα πάντως οι επόμενες μέρες μέχρι και το φιλικό με την Σλοβενία στο Κουφστάιν (26/05) αναμένεται να φανερώσουν περισσότερες από τις κρυφές σκέψεις του Σάντος.

Η υπομονή είναι… αρετή λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι ώστε να δούμε τι μπορεί να κρύβουν οι επόμενες μέρες (εκτός από τον coach). Δεν πρέπει φυσικά να αγνοούμε και τους αστάθμητους παράγοντες, όπως κάποιον τραυματισμό (χτύπα ξύλο). Για την ώρα πάντως από όσα έχουμε δει, άπαντες θυμίζουν «ταύρους» ή «σκύλους» όπως φωνάζει τους συμπαίκτες του ο Τζαβέλλας σε κάθε δυνατή μονομαχία.

Δείτε την ειδική σελίδα του NewsIt για το Euro2012

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε