Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο μάνατζερ του Τζιμπούρ καταγγέλει “παιχνίδι” εις βάρος της ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γιάννης Λυπημένος λίγη ώρα μετά τη συμφωνία Ολυμπιακού-Τζιμπούρ αποκάλυψε ότι δεν εκπροσωπεί πλέον τον γαλλοαλγερινό αφού ο παίκτης κινήθηκε “περίεργα” τον τελευταίο καιρό.

Το θέμα της μεταγγραφής του Ράφικ Τζιμπούρ ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις. Πριν καν ανακοινωθεί η μετεγγραφή, ένας άνθρωπος που συνεργάστηκε με τον γαλλοαλγερινό από την πρώτη στιγμή που αυτός ήρθε στην Ελλάδα, ο Γιάννης Λυπημένος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση εναντίον του τέως πελάτη του:

“Όταν με κάλεσε η ΑΕΚ για να λύσουμε το συμβόλαιό του όλα ήταν ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ έκανε τα πάντα από την πλευρά της και ειδικά ο κ. Αδαμίδης προκειμένου να κρατήσει τον Ράφικ.

Υπήρξε συμφωνία των δύο πλευρών αλλά ο Ραφίκ δεν ήθελε να υπογράψει. Υπήρξε μία προφορική συμφωνία και στη συνέχεια ο ίδιος έκανε πίσω. Δεν ξέρω για ποιους λόγους.

Εγώ είμαι πρώην μάνατζέρ μου από σήμερα το πρωί. Δεν τον εκπροσωπώ με δική μου πρωτοβουλία.
Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο Τζιμπούρ, ούτε θέλω να έχω. Έχω την υπόληψή μου καθαρή. Είναι θέμα τιμιότητας και αναγνώρισης.

Είχαμε μία πολύ καλή σχέση. Ήταν μία σχέση πολύ στενής συνεργασίας. Ήμασταν φίλοι και σαν οικογένεια. Έφτασε όμως η κατάσταση σε σημείο που δεν είχα άλλη επιλογή. Λυπάμαι γι’ αυτό. Εκτέθηκα και εγώ απέναντι σε κάποια άτομα στην ΑΕΚ.

Παιζόταν κάποιο παιχνίδι σχετικά με αυτήν του την μετακίνηση. Εγώ δεν ήμουν ενημερωμένος. Δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την μεταγραφή. Κινήθηκε είτε μόνος του είτε με κάποιον άλλο.

Όσον αφορά στην Γερμανία υπήρξε ενδιαφέρον. Υπήρξε ενδιαφέρον από την Χόφενχαϊμ. Εγώ μάλιστα είχα άλλες προθέσεις γι’ αυτό το θέμα. Όμως ο ίδιος κινήθηκε μόνος του.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε