Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Ματ, η Ρόμα και οι μετεγγραφές…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το σημερινό φιλικό κόντρα στη Ρόμα αποτελεί κρας τεστ για πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού που θα πρέπει να πείσουν τον Βαλβέρδε ότι αξίζουν θέση στο ρόστερ. Κατάμεστο το Γ. Καραϊσκάκης. Αποχωρεί ο Ντάρμπισιρ.

Ο αγώνας απέναντι στη Ρόμα είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και αυτοί θα πρέπει να τον πείσουν ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών, για να αποθεώσουν τον Ισπανό αλλά και για να στηρίζουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας τους.

Πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο Ζούλιο Μπαμπτίστα που εξακολουθεί να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος είναι αναποφάσιστος και ίσως η ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης να τον βοηθήσει ώστε να λάβει την απόφαση του.

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Ντάρμπισιρ

Ο Ματ Ντάρμπισιρ είναι ο πρώτος που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο Άγγλος ενημερώθηκε από τον Βαλβέρδε ότι δενξ υπολογίζεται και η Μπλάκμπερν αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Τα μετεγγραφικά σενάρια

Μετά τη συμφωνία του Τζιόλη με την Ρασίνγκ Σανταντέρ, ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μεχντί Λασέν. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται από την ομάδα του και αν ο Βαλβέρδε  δώσει το “οκ” τότε θα αποκτηθεί.

Ο μεγάλος στόχος για τη μεσαία γραμμή παραμένει ο Αχιλέ Εμανά, αλλά το πρόβλημα είναι η “τσουχτερή” τιμή του. Η Μπέτις ζητάει 5 εκ. ευρώ και οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται να προτείνουν συνιδιοκτησία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε