Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Μαυροκεφαλίδης εξήγησε γιατί είπε “όχι” στην Εθνική

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Ο διεθνής σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του αλλά και για την άρνηση του να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που θα έχει συμπαίκτη του και του χρόνου τον Γιοτάμ Χαλπερίν, μίλησε για το λόγο που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας:

“Ξέρω ότι πολλοί αναρωτιούνται γιατί αρνήθηκα να πάω στην Εθνική. Η πρόσκληση είναι πολύ τιμητική για μένα. Το να παίζεις για τη χώρα σου είναι πάντα τιμητικό, αλλά αυτή τη στιγμή έχω ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για τον καθένα και υπάρχουν στιγμές που θέλεις να είσαι με την οικογένεια σου. Λυπάμαι για την απόφασή μου. Θα έρθω στην Αγία Πετρούπολη την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Παρεμπιπτόντως, έχω έρθει αρκετές φορές στη Ρωσία, αλλά μόνο στην Μόσχα. Δεν έτυχε να έρθω στην Αγία Πετρούπολη».  

Όσον αφορά στην απόφαση του να μετακομίσει στην Αγία Πετρούπολη: “Ξέρω πολύ καλά τον Γιούρι Ζντοβτς και τον βοηθό του, Στέφανο Δέδα. Είναι δυο εξαιρετικοί προπονητές με τους οποίους είναι ενδιαφέρον και χρήσιμο να δουλεύεις. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που μου μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Σπαρτάκ, Άλεξ Κάρβανεν. Μιλήσαμε αρκετά για τα πάντα στην ομάδα, τα σχέδια τους και τις προσδοκίες μου. Αυτό μέτρησε πολύ στην απόφαση μου να έρθω στην Σπαρτάκ.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε