Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο μεγαλύτερος σύλλογος του πλανήτη

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Η Ρεαλ Μαδρίτης γίνεται σήμερα 110 ετών και οι “Ρετρό Ιστορίες” είναι αφιερωμένες στο μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη. Είτε μας αρέσει, είτε όχι…

Όταν μιλάμε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχουν δύο ειδών κατηγορίες αντιδράσεων ανάμεσα στους φιλάθλους. Αυτοί που τη λατρεύουν και αυτοί που λατρεύουν να τη μισούν. Το πιθανότερο μάλιστα, είναι ότι οι δεύτεροι είναι περισσότεροι από τους πρώτους, όμως δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος, που να έχει περάσει έστω μια ώρα βλέποντας ποδόσφαιρο και να μην… τρέφει κάποιου είδους συναισθήματα για τη Βασίλισσα.
Όταν στις 6 Μαρτίου του 1902, ο Καταλανός (η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά) Χουάν Πάδρος ίδρυε την “Κλαμπ Εσπανιόλ ντε Μαδρίδ” είναι βέβαιο ότι δεν φανταζόταν πως 110 χρόνια μετά το… παιδί του, θα γινόταν ο διασημότερος σύλλογος του πλανήτη. Δεν υπάρχει μάλιστα καμία αμφιβολία, ότι πολλοί από τους αναγνώστες διαβάζοντας τη φράση “ο μεγαλύτερος σύλλογος του πλανήτη” νιώθουν μια έντονη επιθυμία να κλείσουν την ιστοσελίδα βρίζοντας το… gazzetta, τον αρθρογράφο και την ίδια τη Ρεάλ.
Κι εμείς μαζί σας, αλλά η Ρεάλ, είτε μας αρέσει, είτε όχι -ο υπογράφων είναι οπαδός της Γιουβέντους- είτε την αγαπάμε, είτε όχι, είτε τη σεβόμαστε, είτε όχι, είτε έχουμε τη φανέλα της, είτε όχι… ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε