Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Μενδρινός και τα πιτσιρίκια – Σπουδαίο διπλό του Πανιωνίου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πανιώνιος των χιλίων προβλημάτων μέσα στο γήπεδο βγάζει… υγεία. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με γκολ του Κώστα Μενδρινού δραπέτευσε με τη νίκη από τη Βέροια και έφτασε τους 6 βαθμούς.

Οι φίλοι του Πανιωνίου έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για την ομάδα τους. Οι Νεοσμυρνιώτες μπορεί να έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα, να αναγκάστηκαν να στηριχτούν σε νέα παιδιά όμως αυτό δεν τους βγαίνει σε κακό.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Άρη, πήραν το τρίποντο στη Βέροια. Τα πάντα κρίθηκαν στο 49ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Ολαϊτάν να αστοχεί απέναντι στον Περιστερίδη και στην επόμενη φάση ο Πανιώνιος σκόραρε.

Ο Οκόγιε πάσαρε στον Μενδρινό και ο Έλληνας μέσος με όμορφο σουτ έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Η Βέροια μπορεί να πίεσε στο τέλος όμως ο Πανιώνιος άντεξε και πήρε αυτό που ήθελε.

Βέροια (Μάκης Χάβος): Καντιμοίρης, Σνάουτσνερ, Τομάς, Καλογέρης, Ζε Βίτορ (60′ Καλτσάς), Τζημογιάννης, Ιωάννου, Γεωργέας (66′ Γεωργιάδης), Μπαργκαν, Ολαϊτάν, Μπελον (77′ Μορένο)

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Κούρος (74′ Κούρντι), Ρόβας, Γουνδουλάκης (61′ Αυλωνίτης), Μενδρινός, Αραβίδης, Οκογιε (69′ Ντούνης), Διαμαντάκος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε