Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Μέσι… ζάλισε και τους Βραζιλιάνους

ΦΩΤΟ REUTERS.
Με προσωπική ενέργεια στις καθυστερήσεις ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πέτυχε το μοναδικό τέρμα του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή, στο Κατάρ.

Η φιλική αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή στην Ντόχα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου, στον πλανήτη. Στο πρώτο ημίχρονο οι “αστέρες” των δύο ομάδων ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες αλλά το γκολ δεν ήρθε παρά τις προσπάθειες των Ντάνι Άλβες στο 19΄και Λίονελ Μέσι στο 39΄που σταμάτησαν στα δοκάρια.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων Ο Μέσι έπειτα από εξαιρετική προσωπική ενέργεια, σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.
Oι συνθέσεις:

Αργεντινή: Ρομέρο, Ζανέτι, Μπουρντίσο, Παρέχα, Χάιντσε, Μπανέγκα, Μασεράνο, Παστόρε (70` Ντ` Αλεσάντρο), Μέσι, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν (48` Λαβέτσι)
 
Βραζιλία: Βίκτορ, Ντάνι Αλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Αντρέ Σάντο, Λούκας, Ραμίρες, Ελίας, Ροναλντίνιο (73` Ντάγκλας), Νεϊμάρ, Ρομπίνιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε