Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ο Μιραλάς θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά τον Βέλγο μεσοεπιθετικό και ο μάνατζερ του, επιβεβαίωσε την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στους “ερυθρόλευκους”. “Δεν είμαι βλάκας, ούτε έχω πρόβλημα με τον Μαρινάκη”, δήλωσε ο Κριστόφ Ενροτό.

Ο εκπρόσωπος του Κέβιν Μιραλάς, μίλησε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής” και αποκάλυψε ότι αναμένει να κληθεί από την διοίκηση του Ολυμπιακού, για να συζητήσει για το νέο συμβόλαιο του πελάτη του.

Μιραλάς: Αισθάνομαι υπέροχα – Μου αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης

“Είναι μια χαρά με τον προπονητή, όλα ως τώρα είναι θαυμάσια. Δεν παραπονέθηκε κι όταν δεν έπαιζε. Έκανε τη δουλειά του και περίμενε. Όταν με ειδοποιήσουν από τον Ολυμπιακό, θα έρθω να συζητήσουμε. Δεν είμαι βλάκας, ούτε έχω πρόβλημα με τον κύριο Μαρινάκη! Τα ξεχνώ όλα στη στιγμή. Ξέρουμε ότι ο νέος ιδιοκτήτης χρειάζεται χρόνο για να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά που ο ίδιος θεωρεί σωστή. Περιμένω από τον Ολυμπιακό να σεβαστεί τη συμφωνία, να κάνουμε όλοι ένα μικρό βήμα καλής θέλησης και να βρούμε τη λύση. Δεν μπορούμε να χτίσουμε κάτι καλό, αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Περιμένω να συμφωνήσουμε και να συνεχίσει ο Κέβιν στον Ολυμπιακό, αφού είναι κάτι που το θέλει πολύ. Επαναλαμβάνω πως όταν θα λάβω τηλεφώνημα από τον Ολυμπιακό θα κάτσω στο τραπέζι”, δήλωσε ο Ενροτό.

Τέλος, ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, υπογράμμισε ότι καμία άλλη ομάδα δεν θα μπεί “σφήνα” στην υπόθεση, εκτός κι αν ο Ολυμπιακός δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα: 

“Υπάρχει συμφωνία Ολυμπιακού-Σεντ Ετιέν. Ένας τρίτος σύλλογος μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Μιραλάς μόνο αν δεν τηρηθεί αυτή η συμφωνία. Κανείς δεν θέλει να λύνονται τέτοια ζητήματα από τους δικηγόρους. Αυτή είναι η δική μου άποψη και πιστεύω ότι το ίδιο πιστεύουν και στον Ολυμπιακό”, κατέληξε.

Βαλβέρδε: “Δεν γίναμε και Μπαρτσελόνα”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε