Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

O Μήτρογλου… πήρε το όπλο του

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ενώ ο Πάντελιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ο Κώστας Μήτρογλου με την εμφάνιση του στο φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου έδειξε στον Σέρβο ότι δεν θα καταθέσει τα όπλα.

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έδειξε θετικά στοιχεία και το πιο ευχάριστο για τον Βαλβέρδε είναι ότι οι πρωτοκλασσάτοι παίκτες του “ζεστάθηκαν”.

Ριέρα και Ιμπαγάσα ήταν κινητικότατοι, με τον πρώτο να έχει δοκάρι και τον δεύτερο να οργανώνει εξαιρετικά το παιχνίδι. Πρωταγωνιστής πάντως ήταν ένας παίκτης που λογικά θα κάθεται στον πάγκο.

Πρόκειται για τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος εκτός από τα δύο γκολ που σημείωσε είχε γενικότερα πολύ καλή παρουσία.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός Βόλου προβλημάτισε με την απόδοση του και μάλλον τυχερός ήταν που το σκορ έμεινε μόνο στο 2-0.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο Ολυμπιακός είχε και δύο δοκάρια, ένα με τον Ριέρα και ένα με τον Μήτρογλου.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς (65΄ Ρόκα), Σελέζι, Τομάς, Σανκαρέ, Ρόκας, Ρίκκα (56΄ Καμπάνταης), ‘Αλβαρες, Ουμπίντες, Μούνχιε, Μπρέσκα (46΄ Καπετάνος), Μαρτίν (63΄ Σολάκης).

Ολυμπιακός: Nικοπολίδης, Μοντέστο, Αβ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Xoλέμπας, Ντουντού, Όσκαρ (53΄ Φετφατζίδης), Ριέρα (67΄ Φουστέ), Ζαϊρί (46΄ Ρόμενταλ), Ιμπαγάσα (80΄ Κατσικογιάννης), Μήτρογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε