Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Μήτρογλου “σκότωσε” τον Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο παίκτης που “φλέρταρε” με τον Άρη “χτύπησε” δύο φορές και οδήγησε τον Πανιώνιο σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-0. Οι κίτρινοι γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Παρά το ότι ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο σε όλη τη διάρκεια του ματς, δεν είχε τον παίκτη που θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτόν τον έιχαν οι Νεοσμυρνιώτες και τους οδήγησε σε νίκη που ισοδυναμεί με… μισή παραμονή.

Ο Τάκης Λεμονής περίμενε πως και πως την άφιξη του Μήτρογλου και ο “πιστολέρο” δεν άργησε να τον δικαιώσει. Στο 18′ νίκησε την άμυνα του Άρη και από κοντά άνοιξε το σκορ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Οι κίτρινοι πίεσαν, έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άρης είχε 13 κόρνερ ενώ ο Πανιώνιος κανένα.

Όσο η ώρα πέρναγε τόσο οι παίκτες του Κούπερ ανέβαζαν την άμυνα τους, αφήνοντας εκτεθειμένο τον Σηφάκη. Λίγος πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Μήτρογλου βρέθηκε στην περιοχή και κάνοντας τρίπλα στον Νέτο, πλάσαρε ιδανικά με το δεξί σφραγίζοντας με το δεύτερο γκολ του τη νίκη της ομάδας του.

Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Οιριόλ, Τόχα, Τσέζαρεκ, Κατίδης (67′ Αραβίδης), Φατί, Μίσελ, Καζναφέρης (58′ Τσεζνάουσκις), Χαβίτο, Λαζαρίδης.

 
Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς (82′ Αναστασόπουλος), Κουμορτζί (57′ Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν (64′ Σάμαρης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε