Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Ο Μίτσελ έχει πρόταση από Ολυμπιακό και Μπουντεσλίγκα”

“Ο Μίτσελ έχει πρόταση από Ολυμπιακό και Μπουντεσλίγκα”

Έναν σοβαρό αντίπαλο απέκτησε ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια που κάνει να προσλάβει τον Μίτσελ για την τεχνική ηγεσία αφού σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Μαδριλένος τεχνικός έχει πρόταση και από ομάδα της Μπουντεσλίγκα.

Απόσπασμα του δημοσιεύματος του ισπανικού σάιτ «elconfidencial»:

«Ο Μίτσελ έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και την Bundesliga

Ο Μίτσελ μπορεί να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους. Ο Μαδριλένος προπονητής έχει πρόταση να αναλάβει την ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό, μία μόλις εβδομάδα μετά την απόλυσή του από τη Σεβίλη. Ο τεχνικός, εκτός από την προσφορά του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει πρόταση από ομάδα της Bundesliga.

Η φήμη του Μίτσελ δείχνει να έχει πέσει στην ευρωπαϊκή αγορά, παρότι είχε μία ικανοποιητική εμπειρία στη Σεβίλλη, όμως απέτυχε να συμμετάσχει στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Ζαρντίμ το Σάββατο, αν και η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (ΠΑΟΚ)

(στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην καριέρα του)

Ίσως αν δεχθεί την προσφορά την ελληνικής ομάδας ο Μίτσελ να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για την καριέρα του. Άλλωστε, ακόμα στον ελληνικό σύλλογο θυμούνται τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τωρινός προπονητής της Βαλένθια κατάφερε σε τρεις σεζόν να πάρει ισάριθμα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, αφήνοντας μεγάλο έργο στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Η άφιξη ενός άλλου Ισπανού στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας φανερώνει ότι ο ισπανικό ποδόσφαιρο έχει καλή εικόνα στην Ευρώπη. Από την άλλη, ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ότι έχει καλή φήμη εκτός συνόρων».

Ρόμα, Νάπολι και Φούλαμ για Τοροσίδη

Τέλος ο Τοροσίδης από τον Ολυμπιακό!

Τζεμπούρ, Αμπντούν και 9 στα 9 με Νικοπολίδη

Τηλεφώνημα για βόμβα στο γήπεδο του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε