Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Μόρας, ο Σκόκο, ο Μπλάνκο και η Νταντί

Ο Βαγγέλης Μόρας αποτελεί το βασικό στόχο για την άμυνα της ΑΕΚ. Ο Μπάγεβιτς επιθυμεί διακαως την επιστροφή του, ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ελπίδες για Σκόκο. Μεγάλη η διαφορά με Μπλάνκο.

Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει εξασφαλίσει σύμφωνα με πληροφορίες τη συγκατάθεση της Μπολόνια για την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα, χωρίς να χρεαστεί να δώσει χρήματα στον Ιταλικό σύλλογο.

Ο διεθνής αμυντικός είναι διετεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του στις 500.000 ευρώ έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην ΑΕΚ.

Η Ένωση πάντως θα πρέπει να κάνει υπέρβαση στο μπάτζετ για να αποκτήσει τον Μόρα, αφού σκόπευε να διαθέσει 350.00 ευρώ για κεντρικό αμυντικό.

Μετά το ματς κόντρα στην Νταντί αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα.

Καλό κλίμα στο ραντεβού με Σκόκο

Η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο ήταν σε καλό κλίμα και οι δύο πλευρές φαίνεται να βρίσκουν σημείο επαφής.

Η ένωση προσφέρει 750.000 ευρώ το χρόνο στον Σκόκο και μαζί με τα μπόνους το ποσό θα φτάσει στο 1 εκ. ευρώ. Από την πλευρά του ο Αργεντινός αξιώνει 1 εκ. ευρώ καθαρά.

Μετά τους αγώνες με την Νταντί Γιουνάιτεντ θα γίνει και νέο ραντεβού στο οποίο δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία.

Μεγάλη διαφορά με Μπλάνκο

Αντίθετα με τον Μπλάνκο τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά. Ο μάνατζερ του παίκτη ενημέρωσε τη διοίκηση της ΑΕΚ ότι δεν αποδέχεται την πρόταση 400.000 ευρώ συν μπόνους και αξιώνει 2,6 εκ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε