Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Μπάντοβιτς τιμωρεί τον Ντάτολο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σκέφτεται να βάλει βασικό τον Όσκαρ κόντρα στην Ξάνθη αφού δεν είναι ικανοποιημένος από τις τελευταίας εμφανίσεις του Αργεντινού. Εκτός “μάχης” και ο Γκαλίτσιος.

Μπήκαν με όπλα στο σπίτι του Ντάτολο!

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Μαρέσκα και τους τραυματίες Μέλμπεργκ,Ντουντού, Ζαϊρί και Λεονάρντο, ενώ το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει να κάνει με την απουσία του Γκαλίτσιου. Ο Έλληνας αμυντικός χτύπησε στο γόνατο και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του κόντρα στην Ξάνθη.
 
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού φένεται δυσαρεστημένος από την απόδοση του Ντάτολο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ όλοι στου Ρέντη έχω καταλάβει τον εκνευρισμό του Αργεντινού τελευταία. Επίσης οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν ξεχάσει τα πειθαρχικά παραπτώματα του Ντάτολο αλλά και κάποιες δηλώσεις που έκανε με τις οποίες δήλωσε μετανιωμένος που άφησε την Νάπολι για τον Ολυμπιακό.

Με τα δεδομένα αυτά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδη στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Στολτίδης, ο Όσκαρ, ο Λούα Λούα και ένας εκ των Γ. Παπαδόπουλου και Λεντέσμα, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Μήτρογλου και Ντάρμπισιρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε