Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Μπεκάλι “μπερδεύει” την υπόθεση… Μπόλονι για ΠΑΟΚ

Νέες δηλώσεις από τον πρόεδρο της Στεάουα Βουκουρεστίου, για πρόταση προς τον Ρουμάνο τεχνικό που θέλει ο “δικέφαλος του Βορρά”.Ο ίδιος ο Μπόλονι πάντως δηλώνει πως δεν έχει ακόμη δεχτεί καμία κρούση από τη Στεάουα!
Ο Τζίτζι Μπεκάλι μίλησε στον Τύπο της χώρας του για την πρόταση που-ισχυρίζεται πως-έκανε στον εκλεκτό του Θοδωρή Ζαγοράκη για τον πάγκο του “δικεφάλου του Βορρά” κι εξήγησε γιατί αισιοδοξεί πως θα αποσπάσει την υπογραφή του.
 
“Έκανα πρόταση στον Μπόλονι, ο οποίος είναι η πρώτη μας επιλογή για τη θέση. Του έστειλα την προσφορά με e-mail. Είναι περίπου 50.000 ευρώ το μήνα για μία σεζόν, αλλά με τα μπόνους για την πρόκριση στο Τσάμπιθονς Λιγκ οι αποδοχές του φτάνουν το ένα εκατ. ευρώ. Επίσης έχει άλλα 100.000 ευρώ ως πριμ αν μπει στους ομίλους του Europa League”, δήλωσε ο Μπεκάλι που πρόσθεσε πως περιμένει την απάντηση του Μπόλονι το αργότερο μέχρι την Τρίτη.
 
“Αν ο Μπόλονι κατακτήσει το πρωτάθλημα, οι απολαβές του διπλασιάζονται και το συμβόλαιό του επεκτείνεται αυτόματα. Αν όχι, αποχωρεί. Η πρότασή μας ισχύει μόνο για δύο ημέρες. Έχουμε κι άλλες λύσεις στα υπόψη, αλλά ο Μπόλονι είναι η πρώτη μας επιλογή κι αν δεχτεί, θα τον αφήσουμε να δουλέψει”, πρόσθεσε.
 
Όσο για τον ανταγωνισμό από τον ΠΑΟΚ, ο Τζίτζι Μπεκάλι είπε: “Πιστεύω πως αν δεν αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, σίγουρα θα πει ‘ναι’ στη δική μας. Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ προσφέρει 800.000 ευρώ”, υπερβάλλοντας-προφανώς-για τα χρήματα που προσφέρουν οι Θεσσαλονικείς.
 
Την ίδια ώρα, ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε στην πατρίδα του: “Δεν μπορώ να αποδεχτώ μία πρόταση που δεν υπάρχει. Μέχρι τώρα δεν έχω καμία πρόταση να γίνω προπονητής της Στεάουα”, δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε