Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Μπιτσαξής ανέβαλε τον αγώνα του Ηρακλή

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μετά από εισήγηση της αστυνομίας προχώρησε στην αναβολή της αναμέτρησης για το 2ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος μεταξύ του Ολυμπιακού Κυμίνων και του Ηρακλή.

Το δελτίο τύπου της ΓΓΑ:

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής αποφάσισε τη χρονική μετάθεση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της Δ’ Εθνκής-2ου Ομίλου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ. Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 20/11/2011, στο γήπεδο ΚΥΜΙΝΩΝ. Η απόφαση του ΓΓΑ ελήφθη μετά από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και τη σύμφωνη γνώμη της ΔΕΑΒ, για σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης.

Ακολουθεί το κείμενο της απόφασης του κ. Μπιτσαξή:

ΑΘΗΝΑ 17/11/2011
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 115

ΘΕΜΑ: « Χρονική μετάθεση διεξαγωγής αγώνα»

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Αποφασίζουμε τη χρονική μετάθεση του αγώνα της Ποδοσφαίρου πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής-2ος Όμιλος, μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ» που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 20/11/2011 στο Γήπεδο Κυμίνων, για τους λόγους που αναφέρονται στο έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, δηλαδή για σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης, εκ του γεγονότος της αναγκαίας απασχόλησης των αστυνομικών δυνάμεων της Θεσσαλονίκης σε 3 παράλληλες αθλητικές συναντήσεις, στην πόλη της Θεσσαλονίκης κατά την ίδια χρονική περίοδο.
Η ημερομηνία και οι όροι διεξαγωγής του ως άνω αγώνα θα καθοριστούν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε