Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

O Μπλάνκο φεύγει – Ο Σκόκο μένει

O Μπλάνκο φεύγει – Ο Σκόκο μένει

Tην ώρα που οι διοικούντες της ΑΕΚ ενημέρωναν ότι ο Σκόκο δεν είναι πλέον υπό πώληση, το ραντεβού με τον μάνατζερ του Μπλάνκο οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές οδεύουν προς διαζύγιο.

Το πρόβλημα με τον Μπλάνκο δεν είναι η διάθεση των δύο πλευρών αφού αυτή υπάρχει, αλλά η “χαώδης” οικονομική διαφορά.

Ο παίκτης αξιώνει 700.000 ευρώ εγγυημένα, ενώ η ΑΕΚ προσφέρει κάτι περισσότερα από 400.000 ευρώ συν μπόνους. Το συμβόλαιο του Μπλάνκο που εκπνέει το καλοκαίρι θα αποφέρει στον Αργεντινό 390.000 ευρώ οπότε η αύξηση που του δίνει η Ένωση είναι πολύ μικρή.

Ο μάνατζες του παίκτη αποχώρησε εκνευρισμένος από το τρίτο ραντεβού αφού περίμενε κάτι πολύ καλύτερο για τον πελάτη του.

Όλα δείνουν διαζύγιο παρά τις συνεχόμενες αυξήσεις που προτείνουν στον Μπλάνκο. Ο Μπάγεβιτς δεν χρησιμοποιεί τον Μπλάνκο στο βασικό σχήμα και αυτό σημαίνει πολλά.

Πάντως η ΑΕΚ επισήμως διαψεύδει το ότι ο Σταύρος Αδαμίδης μετά το ραντεβού είπε στον μάνατζερ του παίκτη ότι αν δεν συμφωνήσει να μείνει δεν θα υπολογίζεται…

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

“Ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο στον μάνατζερ του Μπλάνκο. Η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος είναι εξοργισμένοι από αυτά που γράφηκαν και τονίζει ότι πεποίθηση της ΑΕΚ είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπογραφεί νέο συμβόλαιο με τον παίκτη . Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η ΑΕΚ θα υπολογίζει τον παίκτη κανονικά και χωρίς προβλήματα ως το τέλος του συμβολαίου του.”

Μένει (;) ο Σκόκο

Τα πράγματα με τον Νάτσο Σκόκο πηγαίνουν πολύ καλύτερα αφού η τελευταία πρόταση της ΑΕΚ φαίνεται να τον ικανοποιεί και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε