Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Νιόπλιας επιστρατεύει Γιούρκα

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκό “αναγκάζουν” τον Νιόπλια να βγάλει από το ψυγείο του Σεϊταρίδη και Γκάμπριελ. 

Μποκανί: Είμαι καλύτερος από τον Σισέ

Οι δύο παίκτες έχουν να αγωνιστούν καιρό ενώ δεν είναι 100% έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης. Όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις και έτσι ο προπονητής της ομάδας σκέφτεται το ενδεχόμενο να τους χρησιμοποιήσει στη Λιέγη.

Μετά τους τραυματισμούς Σπυρόπουλου, Δάρλα και Μαρίνου ο Νιόπλιας υποχρεούται να αναζητήσει λύση και για το δεξί αλλά και για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Διαθέσιμο μπακ έχει μόνο τον Βύντρα ο οποίος δεν μπορεί να καλύψει και τις δύο πλευρές. Αν ο Σεϊταρίδης είναι σε θέση να βοηθήσει θα ξεκινήσει δεξιά και ο Βύντρα θα πάει αριστερά, με τους Καντέ και Σαριέγκι στο κέντρο.

Αν τελικά δεν καταφέρει ο Σεϊταρίδης να παίξει τότε η επιλογή φαίνεται ότι θα είναι η χρησιμοποίηση του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας. Ο Καντέ αριστερά και ο Βύντρα δεξιά.

Στο Βέλγιο ταξίδεψε και ο Σιμάο, αν και είναι τιμωρημένος. Αυτό έγινε διότι οι πράσινοι θα προπονηθούν στη Λιέγη την Παρασκευή ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 3-1 του ΟΑΚΑ για να πάρει την πρόκριση στους “8” του Europa League. Πράγμα δύσκολο αλλά όχι αδύνατο, ειδικά από τη στιγμή που απέναντι του βρίσκεται η Σταντάρ, μία ομάδα με πολλά αμυντικά κενά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε