Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο ΟΦΗ “μπλοκάρει” τις κρουαζιέρες

Ο ΟΦΗ “μπλοκάρει” τις κρουαζιέρες

Ναυτιλιακές εταιρείες εκφράζουν προβληματισμό και δυσαρέσκεια λόγω των επεισοδίων στο λιμάνι από οπαδούς της ομάδας.

Έντονη είναι η ανησυχία συγκεκριμένων ναυτλιακών εταιρειών. Ζητούν διευκρινίσεις και βιαβεβαιώσεις ότι η αναταραχή που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο λιμάνι με τους οπαδούς του ΟΦΗ δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων προς το λιμάνι και στις κρουαζιέρες που έχουν οργανώσει.

Μάλιστα δεν λείπουν και οι απειλές προς τον ΟΛΗ ότι θα αφαιρέσουν το λιμάνι του Ηρακλείου από τους προορισμούς τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πλήγμα στον τουρισμό του νησιού!

Η αφορμή των ναυτιλιακών τα χθεσινά επεισόδια

Διαμαρτυρία στο χώρο του λιμανιού έκαναν χθες το βράδυ δεκάδες οπαδοί της ομάδας δημιουργώντας προβλήματα και καθυστερήσεις στα δρομολόγια. Οι οπαδοί του ΟΦΗ πέρασαν την περίφραξη του λιμανιού και έφτασαν στις προβλήτες δίνοντας έτσι συνέχεια στην διαμαρυρία τους για την απόφαση της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ να μην εκδώσει άδεια στην ομάδα τους.

Παρόλο που οι λιμενικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, οι φίλαθλοι έμειναν στον περιφραγμένο χώρο μέχρι τα ξημερώματα και μάλιστα έκαψαν και τους κάδους απορριμάτων που βρίσκονταν στο σημείο.

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας τους, τα πλοία που βρίσκονταν στο λιμάνι έκλεισαν τους καταπέλτες τους για λόγους ασφαλείας και όσα έφταναν από προγραμματισμένα δρομολόγια παρέμεναν στο αγκυροβόλιο.

Μετά την αποχώρηση των φιλάθλων, οι 456 επιβάτες των πλοίων κατέβηκαν ασφαλώς και τα επαναδρομολογίθηκαν τα ταξίδια.

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερο 24ωρο στη στέγη για τον οπαδό του ΟΦΗ! Δείτε το βίντεο

Βγήκαν στους δρόμους οι Κρητικοί

Δεν πήραν άδεια ΟΦΗ, Τρίκαλα και μένουν εκτός πλέι οφ!

Σκληρή ανακοίνωση από την ΠΑΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε