Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ο Ολυμπιακός έχει να χάσει πολύ λιγότερα από όσα ο Παναθηναϊκός”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Πιστοί στις θέσεις του είναι οι ερυθρόλευκοι που βγάζουν από πάνω τους το άγχος δηλώνοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που πρέπει να κερδίσει.

Συνέχεια στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς κόντρα στην Καβάλα έδωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς: “Δεν έχει αλλάξει κάτι στο μυαλό μου σε σχέση με αυτά που είπα μετά το παιχνίδι με την Καβάλα. Είχαμε τρεις μέρες να δουλέψουμε για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και να ετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του, έχει τον πρώτο λόγο κι αυτός πρέπει να κερδίσει. Οι παίκτες μου ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν και θα είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θοδωρής Παπαλουκάς: “Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και γι’ αυτό πρέπει να κερδίσει. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει να χάσει πολύ λιγότερα από όσα ο Παναθηναϊκός. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί σ’ αυτά τα ντέρμπι παίζει ρόλο το κάθε λάθος που κάνεις. Οι δυο ομάδες, οι δυο προπονητές, γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλο, αλλά σίγουρα κάτι θα έχουν ετοιμάσει. Θα κερδίσει αυτός που θα είναι πιο ομάδα.”

Κέσελ: “Ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε