Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός στον τελικό – Ο Μπιτσαξής την γιούχα

Ο Ολυμπιακός στον τελικό – Ο Μπιτσαξής την γιούχα
Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ και προκρίθηκαν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ. Έντονες αποδοκιμασίες και φραστικές επιθέσεις προκάλεσε η παρουσία του γενικού γραμματέα αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή στο “Μελίνα Μερκούρη”.
Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 σετ του Παναθηναϊκού μέσα στο “Μελίνα Μερκούρη” και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ.
 
Οι «πράσινοι» πήραν το πρώτο σετ 25-20, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν παίρνοντας τα δύο επόμενα (25-21, 25-22). Οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη κατάφεραν να ισοφαρίσουν (25-17), αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν… αντίδοτο για τους Ντεσπέιν και Τζούριτς, οι οποίοι γύρισαν το σκορ στο τάι μπρέικ, εκεί όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 19-17!
 
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού παραβρέθηκε στο ντέρμπι των αιωνίων και όταν πήγε να πάρει τη θέση του στα επίσημα, έγινε αντιληπτός από οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.
 
Η παρουσία της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα ωστόσο οι οπαδοί δεν σταμάτησαν εκεί και εκτόξευσαν ύβρεις και απειλές κατά του ΓΓΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε