Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός θέλει Βελίτσκοβιτς και η Μπάρτσα τον Φώτση

Τα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη έχουν ολοκληρωθεί και πλέον οι ομάδες αναζητούν να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ τους. Η θέση “4” μοιάζει να είναι αυτή που απασχολεί τις περισσότερες.

Ο Ολυμπιακός με εξάιρεση τον Μαυροκεφαλίδη δεν είχε άλλη αξιόλογη λύση κάτι που πλήρωσε και στους τελικούς της Α1 με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίλσεν απέδειξε ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει, ο Έρτσεγκ κρύφτηκε στα δύσκολα ενώ ο Πρίντεζης ήταν αυτός που πάλεψε περισσότερο στο τέλος όμως δεν είναι βέβαια ότι θα παραμένει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Γι΄ αυτό ο Ίβκοβιτς ψάχνει ένα “4” που θα κάνει τη διαφορά και τέτοιοι παίκτες δεν υπάρχουν σε αφθονία. Ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς που φερόταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού μέχρι να έρθει η διάψευση από τον Ομπράντοβιτς, φαίνεται ότι είναι ο νούμερο 1 στόχος του Ολυμπιακού. Ο Ίβκοβιτς τον ξέρει καλά μιας και τον έχει παίκτη στην Εθνική Σερβίας. Το συμβόλαιο του παίκτη με τη Ρεάλ λήγει το επόμενο καλοκαίρι όμως επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να τελειώσει νωρίτερα η συνεργασία τους.

Ο Βελίτσκοβιτς έχει πολλούς μνηστήρες, όχι όμως όσους έχει ο Αντώνης Φώτσης που όσο δεν υπογράφει στον Παναθηναϊκό τόσο τα σενάρια φουντώνουν.

Μετά τις Τουρκικές Γαλατάσαραϊ, Εφές Πίλσεν, Φενέρμπαχτσε και η Μπαρτσελόνα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον “μπάτμαν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε