Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός… χλωμιάζει, η πρόκριση ξεθωριάζει (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού μετά από σχεδόν 5 μήνες δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν οι άνθρωποι και οι φίλοι της ομάδας. Η εντός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ μπορεί να έχει εξηγήσεις και δικαιολογίες, όμως η ουσία είναι ότι από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, οι ελπίδες των ερυθρόλευκων για πρόκριση στην επόμενη φάση περιορίστηκαν δραματικά.

Ερυθρόλευκο… στραπάτσο στην πρεμιέρα – Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 0-1

Στο τέλος… σκοράρουν οι Ιταλοί – Μπαρτσελόνα-Μίλαν 2-2

Ιστορική νίκη για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Ζενίτ!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε τη δυνατότητα να δουλέψει απρόσκοπτα από τον Μάρτιο όταν και εξασφάλισε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και να προετοιμάσει τα πράγματα κυρίως για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι κλήθηκαν να δώσουν ίσως το πιο κρίσιμο ματς τους, χωρίς να έχουν δώσει έστω και έναν επίσημο αγώνα και αυτό το πλήρωσαν.

H παράδοση των Γαλλικών ομάδων στο Γ. Καραίσκάκης, διατηρήθηκε. ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σαφώς και δεν έφταιξε μόνο η έλλεψη ρυθμού στον χθεσινό Ολυμπιακό. Το προβληματικό του κέντρο, Μοντέστο και Φέισα δεν βοήθησα ούτε δημιουργικά αλλά ούτε και ανασταλτικά, η αδυναμία να επιτεθεί από τα άκρα, Αμντουν και Γέστε είχαν ελάχιστες σωστές επαφές με τη μπάλα, αλλά και η ουσιαστική απουσία του περυσινού κουμανταδόρου του, Άριελ Ιμπαγάσα ήταν κάποιοι από τους λόγους που έφεραν την ήττα και κυρίως την απογοητευτική εμφάνιση.

Έλλειψε πολύ από τον Ολυμπιακό ο καλός Ιμπαγάσα που μπήκε στο 67' αλλά ήταν εντελώς ανέτοιμος λόγω του τραυματισμού του. ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα προβλήματα του Ολυμπιακού φάνηκαν από την αρχή, αφού ακόμη και στο πρώτο μέρος όταν οι παίκτες του είχαν δυνάμεις δεν μπορούσε να απειλήσει με ορθόδοξο τρόπο. Μόνο οι ατομικές προσπάθειες του Μιραλάς έφερναν αναστάτωση στην άμυνα των Γάλλων, αλλά ο Βέλγος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει επιτυχημένα κάποια από αυτές.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έστω και έτσι πάντως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, αν και δεν τον άξιζε αφού η Μαρσέιγ ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, όμως ο Τζιμπούρ απώλεσε την ευκαιρία στο 79′.

Η στιγμή που ο Τζιμπούρ στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία του Μανταντά. ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού εκτός από την αναφορά τους στην έλλεψη αγώνων, στάθηκαν ιδιαίτερα στις δηλώσεις του και στη φάση του γκολ. Όλα ξεκίνησαν από το λάθος του Αμντούν στη μεσαία γραμμή που έδωσε τη δυνατότητα στον Μορέλ να κάνει την κούρσα και να βρεθεί μόνος του στα αριστερά.

Ο Μορέλ γύρισε τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο σημείο. ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Λούτσο Γκονζάλες που έκανε σπριντ χωρίς τη μπάλα από το κέντρο. πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και χωρίς πρόβλημα σημείωσε το χρυσό γκολ της Μαρσέιγ η οποία έθεσε βάσεις πρόκρισης. Ουδείς παίκτης του Ολυμπιακού μπόρεσε να ακουλουθήσει τον σκόρερ.

Ο Λούτσο Γκονζάλες νίκησε εύκολα τον Κοστάντσο. ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ουσία πλέον είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει λίγες ελπίδες να συνεχίσει στο Τσάμπιονς αφού θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση στους επόμενους αγώνες. Στις 28 Σεπτεμβρίου φιλοξενείται από την Άρσεναλ στο Έμιρειτς. Οι κανονιέρηδες πήραν την ισοπαλία από την Ντόρτμουντ στη Γερμανία αν και δεν ήταν καλοί. Σε εκείνο το ματς οι ερυθρόλευκοι θα είναι πιο έτοιμοι αλλά το έργο τους θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το θετικό της χθεσινής βραδιάς για τον Ολυμπιακό ήταν η παρουσία των οπαδών του που δεν άναψαν ούτε ένα καπνογόνο και προστάτεψαν την ομάδα τους.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Από τις εξέδρες δεν έλλειψαν και οι όμορφες παρουσίες…

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του ομίλου

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ 0-1 (51′ Λούτσο Γκονζάλες)
Ντόρτμουντ – Άρσεναλ 1-1 (88′ Πέρισιτς – 42′ Φαν Πέρσι)

H βαθμολογία του ομίλου

1. Μαρσέιγ 3
2. Άρσεναλ 1
3. Ντόρτμουντ 1
4. Ολυμπιακός 0

Επόμενη αγωνιστική (2η) – Τετάρτη 28/9

21.45 Άρσεναλ – Ολυμπιακός
21.45 Μαρσέιγ – Ντόρτμουντ

Διαβάστε επίσης:

Ερυθρόλευκο… στραπάτσο στην πρεμιέρα – Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 0-1

Στο τέλος… σκοράρουν οι Ιταλοί – Μπαρτσελόνα-Μίλαν 2-2

Ιστορική νίκη για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Ζενίτ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε