Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

O Ούκρα θέλει ΠΑΟ – Η Πόρτο θέλει λεφτά

O Πορτογάλος επιθετικός είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό αλλά η Πόρτο αξιώνει αρκετά χρήματα για να τον πουλήσει. Πρόταση ανανέωσης στον Σιμάο.

Ο 22χρονος Πορτογάλος με δηλώσεις του στην εφημερίδα “GOAL” επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το οποίο πάντως δεν έχει εκφραστεί επισήμως:

“Γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του Παναθηναϊκού και δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να έρθω στην Ελλάδα, αν η πρόταση που μου γινόταν κάλυπτε τόσο εμένα όσο και την Πόρτο. Ακόμη, πάντως, από την ομάδα μου δεν μου έχουν πει ότι υπάρχει κάτι επίσημο.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξω ως δανεικός ή αν ο Παναθηναϊκός με αποκτήσει με μεταγραφή. Αυτό που θέλω είναι να αγωνιστώ και γνωρίζω πως οι ευκαιρίες στην Πόρτο θα μου δοθούν δύσκολα.

Φυσικά και θα μου άρεσε να αγωνιστώ στο πλάι του Σισέ, του Γκοβού και του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Είναι έμπειροι και εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές που θα με βοηθούσαν να εξελιχθώ.”

Η Πόρτο δεν φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη αφού θέλει να βάλει χρήματα στα ταμεία της. Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει τις εξελίξεις.

“Δένει” Σιμάο ο ΠΑΟ

Η εξαιρετική παρουσία του Σιμάο στα φιλικά προετοιμασίας φαίνεται ότι θα του αποφέρει μία σημαντική αναπροσαρμογή στις απολαβές του.

Ο Μοζαμβικανός αυτή τη στιγμή αμοίβεται με 250.000 ευρώ ετησίως ενώ έχει ρήτρα αποδέσμευσης 6 εκ. ευρώ. Οι πράσινοι θα του προτείνουν επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2014 με σημαντική αύξηση στις αποδοχές του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε