Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Ο ουρανός είναι το…όριο για τους “μικρούς” του Ολυμπιακού”

“Ο ουρανός είναι το…όριο για τους “μικρούς” του Ολυμπιακού”

Αφιέρωμα στους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού, που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, έχει η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την φετινή Ευρωλίγκα και στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της διοργανώτριας Αρχής φιλοξενείται κείμενο για τους νεαρούς άσους των Πειραιωτών που έδειξαν τις μεγάλες ικανότητες τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, το νεανικό ρόστερ με το οποίο επέλεξε να αγωνιστεί φέτος ο Ολυμπιακός σόκαρε πολλούς αναλυτές, που δεν πίστευαν πως θα μπορούσαν οι Πειραιώτες να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης έχοντας στη σύνθεσή τους τόσο άπειρους παίκτες.

Το αφιέρωμα αφορά τους Δημήτρη Κατσίβελη, Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη. Το κείμενο αρχικά κάνει λόγο για την παρουσία των Πειραιωτών στην διοργάνωση και μετέπειτα παρουσιάζει τον κάθε παίκτη του Ολυμπιακού ξεχωριστά.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, είχε τη διορατικότητα να τους δώσει ιδιαίτερη προσοχή, αλλά και την ικανότητα να διαχειριστεί ιδανικά το υλικό που είχε στα χέρια του.

Κλείνοντας ο αρθρογράφος αφήνει ανοιχτό το μέλλον των Πειραιωτών: “Το τι θα συμβεί στο μέλλον, με τον Ολυμπιακό να έχει τέσσερις παίκτες κάτω των 22 ετών που ήταν εκ των βασικών στελεχών του στην κατάκτηση ενός απροσδόκητου τίτλου, μόνο ο χρόνος ξέρει. Αλλά σίγουρα το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε