Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Παναιτωλικός τις ευκαιρίες, ο Πανιώνιος το γκολ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Οι Νεοσμυρνιώτες χάλασαν το πάρτι του Παναιτωλικού για την επιστροφή της ομάδας μετά από 33 χρόνια στη Σούπερ Λίγκα και χάρη στο γκολ του Κούτσι πήραν την πρώτη τους νίκη στη Σούπερ Λίγκα. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Παναιτωλικός θέλησε από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμό του στον αγώνα, αλλά ο Πανιώνιος χτύπησε στην κόντρα. Ο Κούτσι εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με ωραίο πλασέ στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν λίγη ώρα για να συνέλθουν και προς το τέλος του ημιχρόνου έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Το φάουλ όμως του Θεοδωρίδη σταμάτησε στο δοκάρο.

Ο Τεννές έριξε στη μάχη τον Καραμαλίκη και γέμισε την αντίπαλη περιοχή όμως οι παίκτες του δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα παρά τις ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να καθαρίσει το ματς στο 66′ όταν ο Κουμορτζί με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

Η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 71′. Ρότσα και Καραμαλίκης έκρυψαν την μπάλα, ο πρώτος όμως αστόχησε από πλεονεκτικότατη θέση.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Κουτρουμάνος, Άντι (86′ Γκόλιας), Αναστασιάδης, Εντζεγκέλε,Μουμίν (46′ Σιόντης), Ρότσα, Μπουμάλ, Καμαρά (46′ Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Όμο, Κούτσι, Κουμουρτζί, Γουνδουλάκης (90′ Κολοβός), Σάμαρης (66′ Πετκάκης), Σιόβας, Τσότσαλις, Μιλοβάνοβιτς (66′ Αναστασόπουλος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε