Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση για τον Βοτανικό!

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Η ΓΗΠΕΛ αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που υπάρχει στην κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Στο έκτακτο ΔΣ αποφασίστηκε να καταγγελθεί η συμάβαση με το Δήμο Αθηναίων.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός εγκαταλείπει την περίπτωση κατασκευής γηπέδου στον Βοτανικό, αλλά είναι μία κίνηση που εξασφαλίζει νομικά τους “πράσινους” και βέβαια ασκεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση.

Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος και Πατέρας είναι ενήμεροι για την απόφαση του ΔΣ της ΓΗΠΕΛ και έδωσαν την έγκριση τους.

Η ανακοίνωση της ΓΗΠΕΛ:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΗΠΕΛ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν για τα δεδομένα και την μέχρι σήμερα πορεία του έργου του Γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Μετά από ενημέρωση των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με τη σύμφωνη γνώμη τους προτάθηκε η καταγγελία της σύμβασης μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η πρόταση αυτή προκρίθηκε για δύο λόγους.

Πρώτον, διότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης που να αφορά το έργο και δεύτερον, για να κατοχυρωθούν τα νόμιμα δικαιώματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η βούληση μας για την απόκτηση ενός σύγχρονου γηπέδου για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού, όπως έχει σχεδιαστεί, είναι δεδομένη και αυτονόητη. Μένει να αποδειχτεί ότι την ίδια βούληση έχουν και όλοι οι εμπλεκόμενοι με το έργο φορείς.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε