Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός… ζει – Πέρασε από την Κέρκυρα και ηρέμησε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η νίκη με 2-0 των πράσινων στην Κέρκυρα σημαίνει πολλά, αφού μετά το δύσκολο προηγούμενο μήνα με τους αποκλεισμούς από την Ευρώπη, μπορούν να κάνουν μία καινούργια αρχή. Μέτριος στο πρώτο μέρος και σαφώς βελτιωμένος στο δεύτερο με την είσοδο του Λέτο ο Παναθηναϊκός. Ο Αργεντινός και ο Νίνης οι σκόρερ των νικητών.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός αν και έδινε μόλις το πρώτο του ματς για τη Σούπερ Λίγκα, έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη δεν έχει ξεπεραστεί και οι παίκτες του Φερέιρα έπρεπε να αποδείξουν πράγματα.

Μπορεί να μην έθελξαν με την απόδοση τους όμως έδειξαν ότι έχουν τον τρόπο να παίρνουν αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες.

Η Κέρκυρα προσπάθησε κυρίως στο πρώτο μέρος να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά για τους Φαίακες αν ο Ιωάννου είχε προλάβει τη μπάλα στο 14′.

Ο Τοτσέ ήταν ο εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών των πράσινων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ισπανός δεν ήταν στη μέρα του.

Η καλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε από τον Κουίνσι στο 41′, με τον Αναστασόπουλο να αντιδρά σωστά. Ο Φερέιρα που κράτησε στον πάγκο Λέτο, Νίνη, Κατσουράνη, έριξε στη μάχη τον Αργεντινό στο δεύτερο μέρος.

Ο Λέτο έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του και άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του. Για να έρθει πάντως το γκολ χρειάστηκε ένα μάλλον ανόητο τράβηγμα της φανέλας του Ζέκα από τον Οσμάν στο 61′. Ο Λέτο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και άνοιξε τοι σκορ.

Η Κέκρυρα δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Κοτσόλη, με εξαίρεση το σουτ του Μετίν στο 83′. Λίγο πριν τη λήξη του ματς ο Νίνης κέρδισε την κόντρα από τον Αναστασόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Γκουστάβο, Βενέτης, Βέντσελ, Κοντοδήμος, Λαμπρόπουλος (60′ Μετίν), Οσμάν, Λόβιν, Ιωάννου (46′ Αγρίτης), Καλατζής, Μαζνόφ (70′ Μπάρκογλου),

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Ιωαννίδης, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Καραγκούνης (79′ Νίνης), Κλέιτον (46′ Λέτο), Ζεκά, Κουίνσι (89′ Μαυρίας), Τοτσέ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε