Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο ΠΑΟ ενδιαφέρεται για Μπουγκέρα

Στο στόχαστρο του ΠΑΟ
Στο στόχαστρο του ΠΑΟ, ο Ματζίντ Μπουγκέρα.

Ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός των Ρέιντζερς, Ματζίντ Μπουγκέρα βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη.

Οι πράσινοι αναζητούν έναν τουλάχιστον στόπερ που θα μπορέσει να τους προσφέρει σιγουριά στην άμυνα. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Ματζίντ Μπουγκέρα.

Ο Αλγερινός παίκτης που αγωνίζεται στους Ρέιντζερς έχει κάνει εξαιρετική σεζόν και υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του.

Ο μάνματζερ του παίκτη αποκάλυψε ότι και ο Παναθηναϊκός είναι μεταξύ αυτών.

“Υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις ομάδες και η Λίβερπουλ είναι η πιο δυνατή εξ αυτών, αλλά θα εξαρτηθεί από το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της. Ενδιαφέρεται επίσης και ο Παναθηναϊκός, όπως και η Φενέρμπαχτσε.”

Κρούση και στον Μαντσίνι

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Ίντερ που αγωνίζεται ως δανεικός στη Μίλαν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, αλλά η περίπτωση του για διάφορους λόγους δεν προχώρησε. 

Πλέον ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό, που δεν αποκλείεται να ασχοληθεί αν ο Σαλπιγγίδης αποχωρήσει. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 με την Ίντερ και οι νερατζούρι τον παραχωρούν είτε ως δανεικό είτε με κανονική μετεγγραφή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε