Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Περόνε “κάρφωσε” τον ΠΑΟΚ – Επιτέλους νίκη για Αστέρα!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Το πρώτο του “τρίποντο” στο πρωτάθλημα, μετά από 9 αγωνιστικές πανηγυρίζει ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 1-0, χάρις την κεφαλιά του Εμάνουελ Περόνε. Χωρίς νίκη για πέμπτη αγωνιστική παρέμεινε ο “δικέφαλος του Βορρά”.
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 
Η ομάδα του Μπόλονι δεν θύμισε σε τίποτα το συγκροτημένο σύνολο που είδαμε στο Δουβλίνο και με αυτό το αποτέλεσμα βρέθηκε στην 6η θέση του πρωταθλήματος, μαζί με τον Παναιτωλικό. Απ’ την άλλη, οι Αρκάδες μεγάλη βαθμολογική… ανάσα και “έβαλαν πίσω” τους Άρη και Κέρκυρα (Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα).
 
Ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τις δυο ομάδες να έχουν επιθετικές βλέψεις. Ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του αγώνα, με καλή κυκλοφορία στον χώρο του κέντρου. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ήταν αυτοί που έκαναν την πρώτη ευκαιρία με την όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τσαμπουρή και την δύσκολη απόκρουση του Χαλκιά
 
Απ’ την άλλη, ο ΠΑΟΚ ήταν κινητικός από την μέση και μπροστά, με τους Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη και Γεωργιάδη να φαίνονται σε αρκετές περιπτώσεις απειλητικοί, αλλά να τα… χαλάνε την κρίσιμη στιγμή. Η ομάδα της Τρίπολης πάντως ήταν αυτή κατάφερε να ανοίξει το σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με την κεφαλιά-χαράκι του Περόνε.
 
Βελτιωμένες οι δυο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. Τόσο ο Αστέρας, όσο και ο ΠΑΟΚ έπαιξαν “ανοικτά” και με πάθος, βοηθώντας έτσι στο να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της αναμέτρησης.
 
Ο Μπόλονι πέρασε τους Γιαννού και Παπάζογλου, γεμίζοντας την επιθετική του γραμμή, ενώ η είσοδος του Μπρέσκα -από πλευράς Αστέρα- έκανε ακόμα πιο επικίνδυνους τους Αρκάδες στις αντεπιθέσεις. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαν μεγάλο σασπένς, αφού οι Θεσσαλονικιείς άγγιξαν την ισοφάριση, με το δοκάρι του Λεονάρντο. Η προβληματική τους ανάπτυξη -όμως- σε συνδυασμό με την καλή βραδιά που βρέθηκε ο Χακόμπο δεν τους επέτρεψε να πάρουν έστω τον βαθμό.
 
Οι συνθέσεις:
 
Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Ροζέριο, Χούλι, Ράγιος, Περόνε.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτνσερ, Λεονάρντο, Μαλεζά, Τσιρίλο, Φωτάκη, Αρίας, Λάζαρ, Γεωργιάδης (57′ Γιάννου), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (57′ Παπάζογλου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε