Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο…πόλεμος Σούπερ Λιγκ – Πολιτείας μόλις άρχισε!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τροποποίησε το άρθρο 5 παράγραφος 5 του κανονισμού της και πλέον οι ομάδες δεν είναι υποχρεωμένες να καταθέσουν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ.

Την ώρα που η Πολιτεία αναβαθμίζει το ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η Σούπερ Λίγκα μετά από προτροπή της ΕΠΟ, της αφαιρεί τη δυνατότητα που είχε να δίνει τις άδειες συμμετοχής στο πρώτάθλημα.

Η απόφαση της ΓΣ:

“Σε συμμόρφωση με την από 21/2/2012 έγγραφη εντολή της ΕΠΟ, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα όπως τροποποιήσει το άρθρο 5 παράγραφος 5 του καταστατικού ως εξής:
 
«Οι προϋποθέσεις κτήσης και διατήρησης της ιδιότητας μέλους του συνεταιρισμού είναι αυτές που καθορίζονται στο παρόν καταστατικό καθώς και στο καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΠΟ».
 
Ο συνεταιρισμός ευελπιστεί όπως η Πολιτεία, η FIFA, η ΕΠΟ και οι λοιποί αρμόδιοι φορείς καταλήξουν σε κοινά αποδεκτή λύση, αναφορικά με το ζήτημα των αρμοδιοτήτων της ΕΕΑ.”

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης δήλωσε μετά το τέλος της συνεδρίασης: “Είχαμε ένα διοικητικό συμβούλιο και μία συνέλευση. Στο διοικητικό συμβούλιο συζητήσαμε την σύμβαση του ΟΠΑΠ, δεν μας ικανοποιεί η προσφορά και κάναμε μία επιτροπή, η οποία θα έρθει σε επαφή με τα όργανα της πολιτείας.

Το βασικό θέμα ήταν το άρθρο 5, είχαμε μια επιστολή από την ΕΠΟ, η οποία μας έλεγε άμεσα να τροποποιήσουμε το καταστατικό. Το κάναμε και κάνουμε την ευχή αυτές τις μέρες η ΕΠΟ, η πολιτεία και η FIFA να τα βρουν κι εμείς θα είμαστε αρωγοί.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε