Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός έγινε… πολυμετωπικός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας καταρρέει μετά τον “χαρτοπόλεμο” μεταξύ Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου. Η επόμενη ημέρα βρίσκει τους πράσινους μπροστά σε αδιέξοδο… Παύλος ή Πατέρας φαντάζουν οι μόνες λύσεις για την προεδρία.

Η ολομέτωπη σύγκρουση των δύο ισχυρών παραγόντων του Παναθηναϊκού ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αλλά το μέγεθος της ρήξης είναι αυτό που προκαλεί το μεγαλύτερο πονοκέφαλο στους ανθρώπους της ομάδας.

Το να αναλυθεί περαιτέρω το τι ζητάει η κάθε πλευρά δεν είχε ιδιαίτερο νόημα αυτή τη στιγμή, μιας και μπροστά τους έχουν το κρίσιμο ΔΣ της Παρασκευής όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά.

Το σημαντικότερο είναι το ποιος θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, σε μία περίοδο που τα πάντα είναι ρευστά. Από τη μία υπάρχει η κόντρα των μετόχων και από την άλλη η έκθεση της Deloitte που κάνει λόγο για έλλειμμα 90 εκ. ευρώ μετά από τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν υπέρογκα χρέη αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οι λύσεις φαίνεται να είναι δύο. Η πρώτη είναι αυτή που θέλει ο κόσμος αλλά και οι περισσότεροι μέσα στον Παναθηναϊκό. Ο Νικόλας Πατέρας κατάφερε στη διετία που ήταν πρόεδρος να ενώσει, όσο αυτό ήταν δυνατόν, τους μετόχους, να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του νταμπλ και να έχει την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου. Ο ίδιος έχει παραιτηθεί αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα ενεργήσει ο Πατέρας μπροστά στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκονται οι πράσινοι.
 
Πατέρας: Με θλίβει η εικόνα

Η δεύτερη λύση είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ως γνωστόν είναι ο μόνος από τους ισχυρούς μετόχους που δεν θέλει τον Πατέρα. Τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ φαίνεται να θέλει να προτείνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όμως ο ίδιος έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους ότι δεν ενδιαφέρεται για αξιώματα.

Τα πάντα είναι ρευστά και την Παρασκευή θα κριθεί το μέλλον του Παναθηναϊκού. Στο ΔΣ αναμένεται και δυναμική παρουσία του κόσμου, ο οποίος με τη στάση του θα δείξει τις διαθέσεις του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε