Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο “πονοκέφαλος” του Φερέιρα ενόψει Λάτσιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού καλείται να παρατάξει μία αξιόμαχη ομάδα, την Πέμπτη κόντρα στην Λάτσιο, έχοντας πέντε απόντες, άλλους τρεις αμφίβολους και αρκετούς κουρασμένους παίκτες. Διαβάστε τα πλάνα του Πορτογάλου για την ενδεκάδα.

Με στόχο την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Πέμπτης με την Λάτσιο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και πονοκεφαλιάζει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Συγκεκριμένα εκτός “μάχης” για τον αγώνα με την ιταλική ομάδα είναι σίγουρα οι Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σο και Κουίνσι, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει την Τετάρτη για να μάθει αν μπορεί να υπολογίζει στους Μαρίνο, Σεϊταρίδη και Βελάσκες.

Από τους διαθέσιμους οι Βελάσκες, Σπυρόπουλος και Βιτόλο χρειάζονται “ανάσες” και στο μυαλό του Φερέιρα υπάρχει το πλάνο να τους ξεκουράσει, ωστόσο με τόσες απουσίες κάτι τέτοιο θεωρείται δύσκολο να συμβεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί την Πέμπτη κόντρα στην Λάτσιο με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μαρίνος, Πίντο, Βελάσκες και Σπυρόπουλος. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Βιτόλο και Ζέκα, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Φορναρόλι.

Τραυματίστηκε ξανά ο Μπουμσόνγκ – Εκτός πλάνων για δύο εβδομάδες

Στήριξη σε Φερέιρα και νέο γήπεδο το 2015!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε