Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο πράσινος τίτλος θα φέρει την ευτυχία;

Το θέμα της παραμονής του Νίκου Πατέρα στον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού απασχολεί τους φίλους της ομάδας
Το θέμα της παραμονής του Νίκου Πατέρα στον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού απασχολεί τους φίλους της ομάδας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να παηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο από το 2004 όμως το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο δεν είναι πανηγυρικό όπως θα περίμενε κανείς και ο λόγος είναι η αγωνία που υπάρχει για το μέλλον.

Ο Νίκος Πατέρας θεωρείται και όχι άδικα ο άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό για να φτάσει, όπως όλα δείχνουν, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ίσως του κυπέλλου.

Λίγες μόλις ημέρες την τυπική επικύρωση του τίτλου όλοι ασχολούνται με το μέλλον της ΠΑΕ. Ο νυν πρόεδρος φαίνεται να έχει κουραστεί και πολλά θα κριθούν από το ραντεβού που θα έχει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Και μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να σκεφτούν και την επόμενη μέρα στις μετεγγραφές. Η φετινή επιτυχία ανέβασε πολύ τον πήχη και είναι γνωστό ότι είναι πιο εύκολο να φτάσεις στην κορυφή από το να διατηρηθείς εκεί. 

Το πετυχημένο μοντέλο

Η συνταγή της επιτυχίας στα λόγια φαίνεται απλή. Ένας ισχυρός πρόεδρος, αρκετά χρήματα και σωστές κινήσεις. Εύκολο ακούγεται αλλά δύσκολα υλοποιείται. Ο Παναθηναϊκός επένδυσε το καλοκαίρι και κέρδισε.

Σισέ, Κατσουράνης και Λέτο προσέφεραν τα μέγιστα στη φετινή πορεία της ομάδας. Δεν είναι εύκολο κάθε χρόνο να βρίσκεις ένα Σισέ, όμως θα πρέπει να προσπαθήσεις τουλάχιστον.

Ο κόσμος περιμένει ένα “Σισέ” στην άμυνα και ένα μπακ που θα μπορέσει να δώσει λύσεις. Οι πράσινοι ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς για το σχεδιασμό της νέας ομάδας, αλλά το θέμα είναι αν θα μπορέσουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους και να εμφανιστούν καλύτεροι από όσο φέτος.

ΠΑΟ για Μεξές, Ρόμα για Νίνη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε