Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο Πρίγκηπας… μεταμορφώθηκε σε όμιλο Αράβων επιχειρηματιών!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα τραπεζικά έγγραφα που περίμεναν στον Παναθηναϊκό για να πιστοποιηθεί η ύπαρξη των 15 εκ. ευρώ έφτασαν στα χέρια των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά από αυτά έλειπε η υπογραφή του Πρίγκηπα, Αλ Σαούντ. Τρεις φέρονται να είναι οι νέοι Πρίγκηπες που κρύβονται πίσω από την πρόταση.

Τα έγγραφα είναι από την National Commercial Bank με έδρα την Τζέντα και αναφέρονται σε ποσό ύψους 15 εκατ. ευρώ. Πίσω από την πρόταση είναι όμιλος Αράβων επιχειρηματιών μεταξύ των οποίων υπάρχουν και Πριγκηπικά πρόσωπα αλλά όχι ο Αλ Σαούντ.

Πλέον οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα εξετάσουν την φερεγγυότητα των εγγράφων και εν συνεχεία θα προσωρήσουν στις όποιες διαδικασίες.

Η ουσία είναι ότι θα υπάρξει και νέα καθυστέρηση και βέβαια πλέον ο κόσμος της ομάδας είναι ιδιαίτερα καχύποπτος με τους Άραβες που ενδιαφέρονται ή φέρονται να ενδιαφέρονται για την αγορά του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από την πρόταση βρίσκονται και τρεις Πρίγκηπες μέλη της οικογένειας του Αμντούλ Αζίζ, εκ των οποίων η μία είναι γυναίκα.

Σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα σύντομα θα έρθουν στην Ελλάδα για να συναντηθούν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ μέχρι να γίνει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των πράσινων, οι Άραβες επιθυμούν να αναλάβει πρόεδρος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε