Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Πρίγκιπας του Τσάκα θα επανέλθει για τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βλάσης Τσάκας “απείλησε” ότι ο Πρίγκιπας εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την αγαρά του Παναθηναϊκού και μάλιστα θα καταθέσει σύντομα τη νέα του πρόταση.

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε στον Sentra FM…

“Το πλάνο μας ήταν για τον Δεκέμβριο του 2012, αλλά οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό συνιστούν μία μεγάλη φαρσοκωμωδία, μία αποτυχία. Χθες καρατομήθηκε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κώστας Κατσουράνης πριν το κρίσιμο ματς με την Τότεναμ. Οι άνθρωποι που διοικούν τώρα τον Παναθηναϊκό είναι απρόβλεπτοι και όχι μόνο επικίνδυνοι.

Φυσικά θα ξεκινήσω από τον Γιάννη Αλαφούζο, από ποιον να ξεκινήσω από τον θυρωρό της Παιανίας; Εγώ δεν έχω καμία σχέση κατά Sportday με τον Αραβα που θέλει τον Παναθηναϊκό, επειδή σέβομαι την εφημερίδα, θα μείνω στο δημοσίευμα.

Με αυτά που μου λέτε για τον περασμένο Μάιο, δυο τινά συμβαίνουν,ή εσείς δεν γνωρίζετε την πραγματικότητα ή εγώ ήρθα απ’ άλλον πλανήτη, εμείς τον Μάιο φέραμε τον πρίγκιπα Φεϊζάλ, ενώ είναι γεγονός ότι αποτύχαμε στις συζητήσεις τόσο στον Πρίγκιπα και στην πριγκίπισσα, Ντίμα για συγκεκριμένους λόγους που επικαλέστηκε ο Γόντικας στον Αλαφούζο.

Υπάρχει πληροφορία σε μένα ότι ενώ ο Αλαφούζος ζήτησε μέσω συνεργάτη του να επικοινωνήσει μαζί μου για να μιλήσουμε, στη συνέχεια υπήρχε σιγή ασυρμάτου. Και αναρωτιέμαι μετά ότι είμαι ο μεγαλύτερος εγκληματίας, ο Ρωχάμης, ο Κοσκωτάς, επειδή είχα κάποιες νομικές ατασθαλίες με το υγειονομικό ή με κάτι άλλο. Απορούσα και η απορία μου λύθηκε όταν πληροφορήθηκα ότι ο Γόντικας συνάντησε την πριγκίπισσα Ντίμα, ο Γόντικας δεν συναντήθηκε με κανέναν. Την Πριγκίπισσα την είδε μόνο ο Τζίγγερ.”

Ο Βλάσης Τσάκας επιτέθηκε και στον Φερέιρα: “Ο άνθρωπος δεν κάνει για τίποτα. Ήθελε να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα, ας του τα προ-κολλήσουν και ας αποχωρήσει.”

Ο λόγος του…διαζυγίου – “Κατσουράνη δημιουργείς κλίμα εναντίον του Φερέιρα”

Πριν… λαλήσει ο πετεινός – Παναθηναϊκός – Τότεναμ (20.00)

Φερέιρα: Δεν θα μας επηρεάσει το “διαζύγιο” με Κατσουράνη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε