Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έβρισε τη σύζυγο χορηγού της ομάδας! – Το NewsIt αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έγινε και αυτό στο ΟΑΚΑ! Ο Σταύρος Αδαμίδης επιτέθηκε φραστικά σε… λάθος άνθρωπο λέγοντας της “άντε γ….”.
Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κέρκυρα ήταν σε εξέλιξη και το κλίμα στα επίσημα του ΟΑΚΑ βαρύ λόγο του αποτελέσματος. Λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα ο εκνευρισμός έδωσε τη θέση του στην ένταση.
 
Αιτία το γεγονός ότι ο Σταύρος Αδαμίδης έχασε την ψυχραιμία του και απευθυνόμενος σε μία φίλαθλο της ομάδας την έβρισε. Η συγκεκριμένη γυναίκα ακούγοντας τον πρόεδρο της ΑΕΚ να της λέει “ άντε γ….” έγινε έξαλλη.
 
Οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το γήπεδο και το θέμα δεν τελείωσε εκεί. Έχοντας βγει από τα ρούχα της μπήκε στην αίθουσα των VIP με την λήξη του αγώνα απειλώντας θεούς και δαίμονες. Έψαχνε τον Αδαμίδξη φωνάζοντας πως θα του κάνει μήνυση, την ώρα που άντρες της ασφαλείας της ΠΑΕ προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν χωρίς αποτέλεσμα. “Είναι δυνατόν να γυρίζει ο πρόεδρος της ΑΕΚ και να μου λέει άντε γ… χωρίς λόγο; Που είναι τώρα; Με έβρισε και το έβαλε στα πόδια; Ούτε μία συγγνώμη”.
 
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν εμφανίστηκε μπροστά της, η ίδια αποχώρησε μετά το γήπεδο μία ώρα μετά τη λήξη του αγώνα παρέα με το σύζυγο της, ο οποίος όπως μάθαμε έχει εταιρία που για κακή τύχη του Αδαμίδη είναι χορηγός της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε