Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο “προκλητικός” Κώστας Μήτρογλου

Ο Μήτρογλου έστειλε μήνυμα στον Μπάντοβιτς με τον τρόπο που πανηγύρισε
Ο Μήτρογλου έστειλε μήνυμα στον Μπάντοβιτς με τον τρόπο που πανηγύρισε, ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο γήπεδο, έδωσε ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του, αλλά έσπευσε να τα “χαλάσει” όλα με τον τρόπο που πανηγύρισε.

Ο 22χρονος επιθετικός σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα, το οποίο έβαλε και πάλι τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Αντίο Τσάμπιονς Λιγκ

Αποκλείστηκε όρθιος γράφει ο Γιώργος Χελάκης

Ο τρόπος πάντως που πανηγύρισε, γύρισε στον πάγκο και ζήτησε να τον κάνει αλλαγή ο Μπάντοβιτς, σχολιάστηκε από τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού.

Στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα οι άλλοι παίκτες τα “έψαλλαν” στον Μήτρογλκου λέγοντας του χαρακτηριστικά:

“Γιατί το έκανες αυτό; Ήμασταν μια χαρά παλεύαμε για την πρόκριση και έσυ έκανες χειρονομίες.”

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μήτρογλου διαμαρτύρεται με παρόμοιο τρόπο στον Μπάντοβιτς για τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί. Και στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό ο 22χρονος επιθετικός είχε γυρίσει στον πάγκο και είχε κάνει χαρακτηριστική κίνηση “κάνε με αλλαγή” προς τον Μπάντοβιτς. 

Έξαλλος ο Μέλμπεργκ

Ο Σουηδός αμυντικός του Ολυμπιακού αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στη Γαλλία όταν διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή για τις αποφάσεις του.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο Μέλμπεργκ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προκριθεί:

“Ημασταν κοντά στο να περάσουμε. Προφανώς και είμαστε απογοητευμένοι, ήμασταν άλλωστε απογοητευμένοι και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο στα δύο παιχνίδια. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, τα παιχνίδια κρίθηκαν σε μικρές διαφορές”

Αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Κυριακής:

“Εχουμε σίγουρα την ικανότητα να αναστρέψουμε την κατάσταση. Θα κάνουμε τα πάντα για να αγωνιστούμε και την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.”

Τώρα υπάρχει ντέρμπι

Η επόμενη ημέρα του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκει τους ερυθρόλευκους με σαφώς καλύτερη ψυχολογία. Η απόδοση της ομάδας ήταν άκρως ικανοποιητική και οι δηλώσεις των παικτών μετά το τέλος του αγώνα ήταν χαρακτηριστικές.

Ο Δαλούκας στο ντέρμπι

Η υπόθεση τίτλος μπορεί να έχει χαθεί αλλά ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει τον αιώνιο αντίπαλο και να μείνει κοντά στον ΠΑΟΚ.

Ο στόχος που έχει απομείνει στην ομάδα του Πειραιά είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιθανή η τιμωρία του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους μετά τα όσα κατέγραψε ο παρατηρητής στον πρώτο αγώνα με την Μπορντό στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Εκτός από τα αντικείμενα που εκτόξευσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού προς τους Γάλλους, έχουν καταγραφεί και μεμονωμένα περιστατικά ρατσιστικής συμπεριφοράς. Ένας τομέας που η UEFA είναι ιδιαιτέρως αυστηρή.

Η ομάδα του Πειραιά είναι δις υπότροπη και δύσκολα θα τη γλιτώσει. Αν τιμωρηθεί η έδρα τότε θα εκτίσει την ποινή στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας χρονιάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε