Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο προκλητικός κύριος Μουρίνιο – Δείτε βίντεο

Σε πρώτο θέμα συζήτησης στην ποδοσφαιρική κοινή γνώμη έχουν εξελιχθεί όσα έκανε ο “Special one” στον τελικό του σούπερ καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η χειρονομία στον Μέσι και η σφαλιάρα στον βοηθό του Γκουαρδιόλα. Δείτε βίντεο. “Πόλεμος” δηλώσεων μετά το ματς.

 
Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε πληγή για το ισπανικό ποδόσφαιρο τον Πορτογάλο τεχνικό με αφορμή την επίθεση στον βοηθό του Γκουαρδιόλα, Τίτο Βιλανόβα. Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Βιγιαρούμπι:

“Ο Μουρίνιο αποτελεί πληγή για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Είδα να δίνει εντολή στους παίκτες του να πάνε στα αποδυτήρια και να μην παραμείνουν στον αγωνιστικό χώρο για την απονομή, με τη λήξη του αγώνα. Δεν θα χαλάσει αυτός τις σχέσεις των δύο μεγαλύτερων ομάδων της Ισπανίας. Η συμπεριφορά του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ (σ.σ. προέδρου της Ρεάλ) ήταν υποδειγματική. Ήταν όρθιος και χειροκρότησε την Μπαρτσελόνα κατά την απονομή του τροπαίου”.

Η επίθεση του Μουρίνιο στον Βιλανόβα:


 

Ο Μουρίνιο δεν άναψε φωτιές μόνο με την επίθεση στον βοηθό του Γκουαρδιόλα, αλλά και με τη χειρονομία που έκανε στο 54ο λεπτό στον Λιονέλ Μέσι! Στο 55ο λεπτό και ύστερα από μια δυνατή κόντρα μεταξύ Μέσι και Μαρσέλο, ο Πορτογάλος τεχνικός κούνησε επιδεικτικά το χέρι του μπροστά στον Μέσι, κάνοντας χειρονομία που έδειχνε ότι ο Αργεντινός βρομούσε!

Η χειρονομία του Μουρίνιο στον Μέσι:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε