Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο προπονητής της Παναχαϊκής κατέβασε απ’το πούλμαν τον Μαπούκου!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Λίγη ώρα πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή για την 3η φάση του κυπέλλου ο Γιώργος Κούτσης αναγκάστηκε να κατεβάσει από το πούλμαν τον Κογκολέζο, Μαπούκου διότι δημιούργησε επεισόδιο με πολλούς παίκτες της ομάδας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Παναχαϊκή, ο Μαπούκου κατά την αναχώρηση της αποστολής από την Πάτρα είχε έντονο επεισόδιο με άλλους παίκτες της ομάδας και έτσι ο προπονητής αναγκάστηκε να τον πετάξει έξω.

Ο παίκτης είναι ξένο σώμα και θα ειδοποιηθεί ο μάνατζερ του για να φέρει πρόταση ώστε να φύγει.

Η ανακοίνωση:

Ξένο σώμα με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αποτελεί ο Κογκολέζος ποδοσφαιριστής Mpia Mapuku Junior.

Ο Mpia Mapuku Junior λίγο πριν αποχωρήσει η Παναχαϊκή για την Αθήνα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δημιούργησε πολύ μεγάλο επεισόδιο με το σύνολο σχεδόν των συμπαικτών του με αποτέλεσμα ορισμένοι από αυτούς να κινηθούν εναντίον του και ανάγκασε τον προπονητή της Παναχαϊκής Γιώργο Κούτση να τον κατεβάσει από το πούλμαν και να εισηγηθεί στην διοίκηση την παραδειγματική τιμωρία του.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα γιατί ένα εξαιρετικό ταλέντο σαν τον Mpia Mapuku Junior αυτοκαταστρέφεται με αυτόν τον τρόπο.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ειδοποίησε τον μάνατζερ του για τα όσα συνέβησαν και του έκανε σαφές ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος και αν θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο πρέπει να βρει ομάδα να τον αγοράζει από την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε